rome GIF

Hunt Showdown benzeri bir oyun, ondan da esinlenmişlerdi. Hunt oynamadıysanız bu oyun çıkana kadar ona da bakabilirsiniz.
Biliyorum, o da gayet iyi duruyordu fakat oyunun dongusu beni uzak tuttu acikcasi. Cabuk bayarim diye dusundum ama konsept cok iyi.

Extractor konsepti guzel gerilim veriyor, aradigini bulunca gaza geliyorsun MMO gibi, bunun hunta benzemesi, arc raidersdan beni sogutan seylerin daha az olmasi hosuma gitti ama. Takibinde olacagim. (Muhtemelen alirim eger izledigim pozitiflikte giderse). Bide first person olmasi hos.

Edit: ilginc eklemeler de var. MMO gibi profession falan var, auction house i var. Bunlar gozumde pozitif

Son düzenleme:
Dun pre-alphasini oynayan yayincilari izledim.

Arc raiders /tarkov givi extractor ama daha yavas daha sinsi

Ilgimi cekti.

Open beta requesti açılmış sayfasında - yaptık. baya hoşuma gitti bir anda . ArcRaiders için de böyle gaza gelmiştim. ilk 2 3 hafta hayvan seviye zevk alarak oynadım. Sonra oyuncu kitlesi oyunun döngüsünün içine etti.

Hunger'in oyun hızı vs bunun önüne geçmeye de uygun. baya beklentim oluştu.

nasıl heis early access waziyeti?
72364287934 tane patch geldiği için uzun süre oynamadım, 3 gündür oynuyorum. Oyun heroes sonuçta onun tadı var ama hala grafiklerine ve hafif çizgifilmvari olmasına alışamadım (heroes 5 te de böyle olmuştu)

daha Online PvP lobisine girişmedim tüm factionları tam tecrübe etmeden. Campaignden gidiyorum.

Rusların Heroes 3 ü gibi oynuyorlarsa orası biraz çabuk bayabilir açıkçası ama.

Geri
Üst Alt