elden gibi açık dünya mı

açık dünya değil ama fast travel olduğu için pek farketmior, yine özgürsün oyun içinde ve zaten progresyon için gidip gelmen de gerekiyor. level dizayn mükemmelin ötesinde, açık dünyadan farksız gibi aslında

elden ring'e eşdeğer efsanevi bir game, dlc'leri de mutlak suretle al derim

Dexter Idk GIF

1783776019107.webp

Oğlanın, ebeveyn kontrolü getirmesi gerekiyor desenize :asd:
Anası ikimizi de kontrol etmeye çalışıyor ama yemiyor aga... birlik olup gizli saklı oynuyoruz bazen... 😀 ama baba oğul etkinliği ve dayanışması açısından güzel. Bu ara da kızım da oynuyor 😀 Anadan kurtulabilirsek mükemmel zaman geçiriyoruz oyunda 😀

@Emir Sato

Heroes oynadikca alistikca pozitife gidiyor (online hala oynamadim)

Ama tabi minnacik studyo yapti oyunu, epey h3 oyuncusu da katkida bulundu fakat eski zamanli bir oyun formati. Mucize beklememek gerek

#Update

images

sabri ugan diliyle
nasıl anlatalım bu oyunu şimdi size..?

ilk 1 saat itibariyle 10 üzerinden 40 veriyor
oynamayan kimse de kendini gamerdan saymasın diyorum
Benim için baş yapıt denilebilecek oyunlardan. Ek paketleri de Xbox Store'da çok uyguna geliyordu, oyun da GamePass'e dahil. Türü seven herkesin mutlaka oynaması gereken bir oyun. Owlcat'in oyunu. Stüdyonun çıkmış ve çıkacak diğer oyunlarını da mutlaka listenize ekleyin

images

sabri ugan diliyle
nasıl anlatalım bu oyunu şimdi size..?

ilk 1 saat itibariyle 10 üzerinden 40 veriyor
oynamayan kimse de kendini gamerdan saymasın diyorum

Benim için baş yapıt denilebilecek oyunlardan. Ek paketleri de Xbox Store'da çok uyguna geliyordu, oyun da GamePass'e dahil. Türü seven herkesin mutlaka oynaması gereken bir oyun. Owlcat'in oyunu. Stüdyonun çıkmış ve çıkacak diğer oyunlarını da mutlaka listenize ekleyin
Ismen biliyorumda , nedir bunun kafasi tam?(Bilgisayar basinda degilim bakamiyorum adam gibi) Indirimdeymis yuzde 40

Geri
Üst Alt