Witcher 4 çıksın lan artık yeeteeeeeeeerrrrr
Sokayım Cyberpunk'a. Witcher istiyoz krdsm

Battlefield-5-e1527159829502.jpg

32 vs 32 baya zevkli.

blair cadısı bölüm 9'a geldim

mal gibi fenerle öcü/korkuluk yakmaktan başka bi cacık yapmadık. 8-10 tane kekonun fotosunu bulduk.
itimiz büyülü çalı çırpılardan acayip korkuyor. bölgeyi tara diyoz bişey bulamıyor. karının biri devamlı sesime gel recep diye beni çağırıyor.
3-5 de kaset oynatıp geri sardık. gerçeği yanılsattık. en son askerlerin kullandığı bir sanayi sistemini düzelttik de baydı yav.

bu gerzek askermiş sanırım eline vermişler yer etmiş, karısıyla da mı ne bozuşmuş onu gösterip duruyor, altıma şeaptırmasını bekliyordum.
filminden anlamalıydım :ban:
beni sarmadı devam etmem herhalde. yine de öneri için tşk.

blair cadısı bölüm 9'a geldim

mal gibi fenerle öcü/korkuluk yakmaktan başka bi cacık yapmadık. 8-10 tane kekonun fotosunu bulduk.
itimiz büyülü çalı çırpılardan acayip korkuyor. bölgeyi tara diyoz bişey bulamıyor. karının biri devamlı sesime gel recep diye beni çağırıyor.
3-5 de kaset oynatıp geri sardık. gerçeği yanılsattık. en son askerlerin kullandığı bir sanayi sistemini düzelttik de baydı yav.

bu gerzek askermiş sanırım eline vermişler yer etmiş, karısıyla da mı ne bozuşmuş onu gösterip duruyor, altıma şeaptırmasını bekliyordum.
filminden anlamalıydım :ban:
beni sarmadı devam etmem herhalde. yine de öneri için tşk.

Filmleri bence de tırt ama oyunlardan beklentin farklı demek ki. Ben atmosferine hayran kaldım oyunun. Korku filminin içinde kalmış gibi hissettim kendimi (son bölümlerde bilhassa).

the-blair-witch-has-its-own-video-game-and-heres-the-creepy-trailer-social.jpg

Yıllardır arayıp da bulamadığım Silent Hill atmosferini bunda buldum. Yalnız altıma sıçtım, nasıl bir oyunsa... Oyun falan değil zaten başka bir şey Allahın cezası.
Cep telefonundan yılan falan oynamak bile ayrı güzel Blair Witch içinde. Seviyorum böyle küçük göndermeleri.

Geri
Üst Alt