- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Hayat normale dönene kadar değişmez o düşünceler.Dün Too Hot to Handle başlığında yazdıkların hakkında ne düşünüyorsun abi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayat normale dönene kadar değişmez o düşünceler.Dün Too Hot to Handle başlığında yazdıkların hakkında ne düşünüyorsun abi?
Hayat normale dönene kadar değişmez o düşünceler.![]()
2022'ye kadar falan bekleyemem o kadar da uzun boylu değil, sana şöyle söyleyeyim korona'yı bile .... gözüm görmez hiçbir şeyi.Hayatın eski seviyede normale dönmesi 2022’yi bulacağı iddiaları var. Vahim iddialar.
2022'ye kadar falan bekleyemem o kadar da uzun boylu değil, sana şöyle söyleyeyim korona'yı bile .... gözüm görmez hiçbir şeyi.
İki gündür çok acayip işlere imza atıyorsun, acil güzel kadınlar başlığına popo falan at.Ben videoyu kapatamadım. İki dk boyunca dinledim.
İki gündür çok acayip işlere imza atıyorsun, acil güzel kadınlar başlığına popo falan at.
Edit. Kadın poposu.
Görmemişimdir, popo falan varsa like verirdim kesin.Dün nelly furtado konusu açtım tenezzül edip bir like atmadınız.
baskül ailesinin değerli fertlerinin konusu gider bu akşam içinDün nelly furtado konusu açtım tenezzül edip bir like atmadınız.
keyi nerden buldunvalorant
keyi nerden buldun![]()
şansa bak yavwtcn izlerken düstü
İndireyim bari.![]()
Aynı şekilde ben de kasvetli oyunları çok seviyorum, en geç yarın gece başlayacağım. Oynamadıysan outlast 1-2 ve özellikle beast inside'ı öneririm, hikayesi ilgi çekici atmosferi de tam istediğin gibi.Abi umarım beğenirsin yoksa ben zan altında kalıyorum bir arkadaş hiç beğenmemişBiraz abartıyor muyum acaba dedim ama gerçekten arayıp da bulamadığım Silent Hill atmosferini buldum. Oradan buradan yaratık fırlaması ayrı bir keyif ama ayrı bir tür. Böyle atmosferi ağır, insanı düşüncelere gark eden oyunlar beni daha çok etkiliyor, daha fazla geriliyorum.
Bir de şu var, 90'lı yıllarda Doom'la Heretic'le Hexen'le Duke Nuke'em'le FPS alemine dalan bir adam olarak son yıllarda çıkan bazı oyunları ağzım açık oynuyorum resmen, adamlar nasıl yapmış vay arkadaş demekten bir hal oldumBunu özellikle Dead Space serisini oynarken çok yaşadım.
ne oyunu bu ver oynim2 tane düştü bana da ama tırt 1 oyun
Valorant knk aç izlene oyunu bu ver oynim