Oyun hakkındaki düşünceleriniz nedir renktaş

Hangisi? Red Dead Redemption'dan bahsediyorsan bir önceki nesilde oynayabileceğin en iyi 3 oyundan birisidir. Bir kere Rockstar Games oyunu. Bildiğiniz gibi GTA'yı yapan adamların oyunu. Gözün kapalı alıp oyununu oynayabileceğin bir firma. Son olarak da 2009'un en iyi oyunu seçildi otoriteler tarafından.

Red Dead Redemption hakkinda yorum yapilmaz, oynanir.
Ikinci serisi yakinda cikacak, günleri halat ile cekiyorum.

Dead by daylight nasıl ki ?

Abi özellikle arkadaşlarla çok zevkli deniyor ama çabuk sıkılma durumu da varmış. Şahsen ben de videolara içeriğe göz attım 20-30 saat sonra sıkılırım diye düşünüp almadım. Online bi oyun için kısa süreler sonuçta.

Ama sen de bi bak kendin kararını ver bence..

Rocket League ve Pubg arasında gidip geliyorum arkadaşlarla. Bir de Civ5 belasına kapıldım yine..

Need for speed underground

cocuklugumda hastasiydim indirdim hala oyle

oynayacak bir sey bulamadigim icin gta 5i ve bayonetta 2yi tekrardan satin aldim
ikisini döndüre döndüre oynuyorum
bi de witcherin son dilek kitabina sardim
su an oynadigim oyunlari bitirdikten sonra yine witcher 3e baslarim herhalde tekrardan

Denemek isteyen varsa 7 günlük premium üyelik

<PCGNU-N8CGT-CURK6>

To redeem your key, just follow these simple steps:
  • Head over to
    https://totalwararena.com/join
  • Enter your code and hit 'Activate'
  • If you don't have a Wargaming account you will have to create one
  • If you do have a Wargaming account you may be prompted to login
  • Your prize should then be redeemed to your account

Savaş ve strateji oyun önerisi olan var mı? Uzun süre sonra işler azaldı. Bu aralar sarabilirim. Online oyun veya mobil istemiyorum. Pc için olursa iyi olur. İçerisinde savaş-strateji-ekonomi-planlama barındırırsa tadından yenmez.

——————

Private Server'dan (Warmane) WotLK akiyoruz

Ulan gelmis gecmis en iyi MMO ha

Sekiro'yu bekliyoruz simdilik, hadi From

Savaş ve strateji oyun önerisi olan var mı? Uzun süre sonra işler azaldı. Bu aralar sarabilirim. Online oyun veya mobil istemiyorum. Pc için olursa iyi olur. İçerisinde savaş-strateji-ekonomi-planlama barındırırsa tadından yenmez.

——————

shooter istiyorsan insurgency baya gerçekçi oyun grand strategy için paradox oyunlarına bakabilirsin

——————

Viking = Northgard
Şehir kurma = Cities: Skylines
Köy kurma = Banished
Muz Cumhuriyeti=Tropico

Seç beğen al

——————

Total War serilerine bakabilirsin güzel oyunlar var dönemine göre seçersin. Paradox'un yaptığı EU4 (rönesans dönemi denebilir) ve Hearts of Iron 4 (WW2 oyunu) fazla detaylı olsa da çok güzel oyunlar. İndirimler bitmeden aklına gelseydi keşke..

Tabi bunlar bilinen oyunlar da belki çok bilgin yoktur ne olur ne olmaz diye yazayım dedim..

Geri
Üst Alt