Pes 20 ve Project Cars şuanda yüklü oynuyorum, Eğer mouse alırsam CS GO indireceğim eski bilgisayarımla oynayamamıştım beleşken indirmem lazım.

Mobilde tavla stars'a taktım. Pc'de de FM20 ve FIFA20

Dirt Rally 2 nasıl? İndirmeye değer mi?

Gran Tourismo'nun yüzüne bakmıyorum mesela olmasına rağmen.

Bildiğim kadarıyla Codemasters oyunu yani grafik olarak güzel ama gerçekçi sürüş anlamında eksik oluyor genelde. Eğer simülasyon tarzı yarış oyunu bakıyorsan Project Cars,Grid veya Assetto Corsa öneririm. Grafik güzel olsun sürüş çok fark etmez diyorsan Codemasters oyunları iyidir.

Uncharted oynamadım ama izledim tüm hikayesini;

Aksiyon filmi bildiğin. Aracın çamurda bıraktığı izler falan efsane.

Her şeyi bitir sonra Witcher'a başla derim baya uzun sürecek çünkü. Necati'nin söylediği gibi dlc'lerini oyun diye satarlar çok rahat, aşırı iyi.

Uncharted serisi kesinlikle şahaneydi her ne kadar 4'ü çok beğenmesem de çünkü oyun çok fazla kendini tekrar ediyordu, ipucu bul - git - bulmacayı çöz - başka ipucuna yönlendirsin - düşmanlar da o an oraya gelsin ve çatışma olsun.

2 mesela harikaydı gerek oyun gerek görseller ve hikaye açısından.

Çok sarmıştı ama ve 4 oyunu bayağı kısa sürede bitirmiştim, Last of Us'ta o akıcılığı bulamadım ben mesela.

Bir de Türkçe dublaj falan olması da çok önemli iş, Last of Us 2'de de olacak sanırım. Naughty Dogs, Türkiye'de desteği hakediyor hakkaten. Rockstar alt yazı bile koymuyor :)

DiRT Rally oyunları DiRT serisinin daha simülasyona yakın oyunları. Özellikle ilk oyun ne klavye ne gamepad, hiçbirisi ile oynayamamıştım asistleri açsam dahi. 2.0'da biraz daha arayı bulmuş gibilerdi. Daha arcade bir oynanış olsun derseniz DiRT 4 çok eğlenceli.

@Ahmet Özgün Güven

Resident evil severdin diye hatırlıyorum, res 3 remake'i oynadın mı bir de korku temalı oyun tavsiye edebilir misin ?
Resident Evil 7 oynadım öncekileri çok bilmiyorum ama çok iyiydi. Sürekli sağda solda random zombileri vurduğun bir oyun değil ciddi gerilim var.
Korku temalı oyun için Layers of Fear'ı öneririm baya kaliteli kickstarterdan çıkma bir oyun diye biliyorum çok tuttu şimdi ikincisini de yapıyorlar. Ben sana ayrıntılı bir rehber yazayım korku oyunlarıyla ilgili araştırıp.

Resident Evil 7 oynadım öncekileri çok bilmiyorum ama çok iyiydi. Sürekli sağda solda random zombileri vurduğun bir oyun değil ciddi gerilim var.
Korku temalı oyun için Layers of Fear'ı öneririm baya kaliteli kickstarterdan çıkma bir oyun diye biliyorum çok tuttu şimdi ikincisini de yapıyorlar. Ben sana ayrıntılı bir rehber yazayım korku oyunlarıyla ilgili araştırıp.
Adamsın kardeşim teşekkür ederim. (y)

Bir de son olarak bu bannerlord'u erken erişimdeyken tavsiye eder misin ? Karantina günlerinde bir şeylere sarayım diyorum, normalde tek oyunla bir kaç hafta idare ederdik ama o kadar boş zaman var ki aynı anda 2-3 oyun oynanabilir.

Bir de son olarak bu bannerlord'u erken erişimdeyken tavsiye eder misin ? Karantina günlerinde bir şeylere sarayım diyorum, normalde tek oyunla bir kaç hafta idare ederdik ama o kadar boş zaman var ki aynı anda 2-3 oyun oynanabilir.
Mount and Blade biliyorum ama hiç oynamadım abi o yüzden bir şey diyemem o konuda. Ama o tarz open world istiyorsan Skyrim, Witcher falan git bence oynadın mı bilmiyorum ama. Skyrim'i yıllarca oynadım diyebilirim girmediğim mağara, tünel konuşmadığım npc kalmamıştır hala da oynayabilirim çünkü oyun herkesin geliştirmesine açık ve hala paketler yapılıyor, farklı karakterler fonksiyonlar, görevler vs.

Mount and Blade biliyorum ama hiç oynamadım abi o yüzden bir şey diyemem o konuda. Ama o tarz open world istiyorsan Skyrim, Witcher falan git bence oynadın mı bilmiyorum ama. Skyrim'i yıllarca oynadım diyebilirim girmediğim mağara, tünel konuşmadığım npc kalmamıştır hala da oynayabilirim çünkü oyun herkesin geliştirmesine açık ve hala paketler yapılıyor, farklı karakterler fonksiyonlar, görevler vs.
İkisini de oynadım, hatta şöyle söyleyeyim skyrim'in haritasını çoğu bölgeleri falan ezbere biliyorum çok severim elder scrolls'u. Oyun içi bütün kitapları okumuşumdur, altıncısı çıksa da oynasak.

İkisini de oynadım, hatta şöyle söyleyeyim skyrim'in haritasını çoğu bölgeleri falan ezbere biliyorum çok severim elder scrolls'u. Oyun içi bütün kitapları okumuşumdur, altıncısı çıksa da oynasak.
Üstadı saygıyla analım o halde:

4f969ec88f3b076bc3843a93a725df0a--skyrim-quotes-skyrim-tattoo.webp

Abi söylediğim gibi Layers of Fear'a kesinlikle bir göz at. Hikayesi çok güzel ve sağlam gerilim var. Çok farklı bir iş yapmışlar. Visage var güzel, yine kickstarterdan çıkma. Outlast saf korku duymuşsundur muhtemelen. Kimseyi vurma falan yok paso saklanmak ve kaçmak zorundasın.

Little Nightmares yine bahse değer. Çizimleri, konsepti falan çok iyi.
Alan Wake, korkudan ziyade gerilim. Absürt bir kasabada geçiyor. David Lynch'in Twin Peaks'ine benzetiyorlar biliyorsan.
Ben oynamadım ama Silent Hills P.T. de baya iyi duruyordu. Tam olarak çıkmadı sanırım bu oyun yönetmeni de Guillerde del Toro olacaktı ama Konami iptal etmiş. Göz atabilirsin:

Silent Hill 2, Amnesia, Call of Cthulhu falan biliyorsundur zaten bunlar efsane. Resident Evil 7 de dediğim gibi baya farklı olmuş tavsiye ederim. Bildiklerim bunlar :hat:

obscure 2 oynamayan varsa öneririm. PS2de oynuyorduk 10-12 sene önce ama o zamana göre cok kaliteliydi 4-5 karakteri yönetebiliyordunuz, korku/gerilim/bulmaca tarzi oyun. bu tarz oyunlari seven bakabilir ben hic sevmem

Abi söylediğim gibi Layers of Fear'a kesinlikle bir göz at. Hikayesi çok güzel ve sağlam gerilim var. Çok farklı bir iş yapmışlar. Visage var güzel, yine kickstarterdan çıkma. Outlast saf korku duymuşsundur muhtemelen. Kimseyi vurma falan yok paso saklanmak ve kaçmak zorundasın.

Little Nightmares yine bahse değer. Çizimleri, konsepti falan çok iyi.
Alan Wake, korkudan ziyade gerilim. Absürt bir kasabada geçiyor. David Lynch'in Twin Peaks'ine benzetiyorlar biliyorsan.
Ben oynamadım ama Silent Hills P.T. de baya iyi duruyordu. Tam olarak çıkmadı sanırım bu oyun yönetmeni de Guillerde del Toro olacaktı ama Konami iptal etmiş. Göz atabilirsin:

Silent Hill 2, Amnesia, Call of Cthulhu falan biliyorsundur zaten bunlar efsane. Resident Evil 7 de dediğim gibi baya farklı olmuş tavsiye ederim. Bildiklerim bunlar :hat:

Çok teşekkür ederim detaylı inceleyeceğim hepsini.

Geri
Üst Alt