eski oynadigim oyunlara baktim ratchet and clank geldi gozume hey gidi hey ya. suan elimde bir ps3 veya ps2 olsa oynardim ama yok 3'unude. strong memories..

Far cry 5i bitiririm

Fena değil ama sonu beklentileri karışlamadı

Far cry 5 gibi oyun biliyorsaniz önerinizi alayım

Far cry 5i bitiririm

Fena değil ama sonu beklentileri karışlamadı

Far cry 5 gibi oyun biliyorsaniz önerinizi alayım
Far Cry New Dawn :) 5'in sonlarından birisinin devamı gibi bir şey. Far Cry sıktıysa biraz daha eğlenceli, aksiyonu bol oyun ararsanız da yakın zamanda çıkmış oyunlardan RAGE 2 var. RAGE 2, hikaye olarak çok bir şey vaadetmiyor ama oynanış mekanikleri güzel bir oyun.

öyle bi şeye inanmanızı geçtim düşünmeniz bile benim için üzücü oldu. yıllardır bu oyunu oynarım 1 kere editör kullanmış değilim. sivaslı ünsalın gazına gelmeyelim :uhu:
Sizi kırdıysam özür dilerim Can Bey. Pek tabii ki Belhanda'nın yetenekleri zaten yükseltimeye ihtiyaç duymuyor. :hijack:

Far Cry New Dawn :) 5'in sonlarından birisinin devamı gibi bir şey. Far Cry sıktıysa biraz daha eğlenceli, aksiyonu bol oyun ararsanız da yakın zamanda çıkmış oyunlardan RAGE 2 var. RAGE 2, hikaye olarak çok bir şey vaadetmiyor ama oynanış mekanikleri güzel bir oyun.

Sağol rns bi bakayım

PES 2019 kasıyorum bu aralar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

RDR 2 için 7 Mayıs'ı bekliyorum Gamepass e geliyormuş, bir de Bannerlord'un Xbox'a çıkmasını.​

indirimde 11-12 TL'ye 4 tane oyun aldım onları deniycem

Stanley parable
911 operatör
Beholder
Alien isolation

Geri
Üst Alt