- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Henüz başlamadım ona. Vakit de kısa. Ona uzun bir zaman ayırmak istiyorum. Yaşaya yaşaya oynamak istiyorum.tlou 2
Hanım memlekete gittiği zaman falan

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henüz başlamadım ona. Vakit de kısa. Ona uzun bir zaman ayırmak istiyorum. Yaşaya yaşaya oynamak istiyorum.tlou 2

AynenBayek ile firavunlara saplama keyfi

Bu akşam oğlanla hanım komşuya gidecek, hangi oyunu oynayasam acaba? :red: @Vasfi Vural

Evet, beğendiğim bir oyun. XCOM seviyorsanız bunu da seversiniz ama XCOM mekaniklerine aşıksanız buna söversiniz. Türü seviyorsanız tamam ama XCOM aşığıysanız bu biraz meh dedirtiyor
Xcom yeni bi şey çıkartmalı. Bu böyle hani ağzının kuruluğunu almak için gibi.Evet, beğendiğim bir oyun. XCOM seviyorsanız bunu da seversiniz ama XCOM mekaniklerine aşıksanız buna söversiniz. Türü seviyorsanız tamam ama XCOM aşığıysanız bu biraz meh dedirtiyor
Marvel's Midnight Suns'ı çıkarttılar yakın zamanda. Burada biraz farklı mekanikler denediler, muhtemelen fark yaratacak güzel bir mekanik üretebildiklerinde XCOM için devam oyunu o zaman gelir diye düşünüyorum. Sızıntılar vardı ama öyle havada kaldı şimdilik.Xcom yeni bi şey çıkartmalı. Bu böyle hani ağzının kuruluğunu almak için gibi.
bu tipte iyi oyunlar bulmak baya zor ya.Marvel's Midnight Suns'ı çıkarttılar yakın zamanda. Burada biraz farklı mekanikler denediler, muhtemelen fark yaratacak güzel bir mekanik üretebildiklerinde XCOM için devam oyunu o zaman gelir diye düşünüyorum. Sızıntılar vardı ama öyle havada kaldı şimdilik.![]()
Türü seven zaten ne çıksa sömürdüğü için oyun kalmıyor, haklısınbu tipte iyi oyunlar bulmak baya zor ya.
çok bayıyor ya hikayeye bağlı kalma muhabbeti ondaTürü seven zaten ne çıksa sömürdüğü için oyun kalmıyor, haklısınWasteland 3'ü de bitiremedik arkadaşlar, bir türlü çekemedi içine
Harbi gamepass mutteşen bir şey.
Oyuncular için çok devrim niteliğinde ama bizim gibi alım gücü düşük ülkeler için çok ama çok daha anlamlı. 3 yıllık 585₺'ye uzattık Ocak gibi, gelecek ay çıkacak Redfall tek başına 700₺. Kafayı yedirtir bu fiyatlar.Harbi gamepass mutteşen bir şey.