Demon souls oynayan var mi 2 tane online kupa için yardım lazım . Oyuncu bulamadım 1 gündür , oynayan kalmamış galiba.

onlp94w.jpg

Bu oyun mu gerçekten ya? Nasıl yapmışlar acaba.
Çok geniş bir görüş açısı var üstüne bir de photogrammetry ile yapılan dijital taranmış assetler kullanmışlar. Baya zekice bir çözüm ama oynarken bu kadar realistik gelmez muhtemelen. Bir de üstüne Lumen kullanıyor galiba Unreal Engine 5'den.

Bu seviye gerçekçilik teknolojisi, yanlış kişilerin elinde büyük bir manipülasyon aracı olarak kullanılacak. Korkutucu.
10-15 seneye Neural Network based real time visualization'a geçilecek. O zaman işte Manüplasyon yapılacak seviyeye gelecek görseller.

Onun haricinde oyun motorları sanal çekim setleri yapmak için kullanılıyor. İzmir'de Zero Density diye bir firma var. Hem Türkiye içinde, hem de yurtdşında önemli kanallar için sanal sahneler/setler hazırlıyor.

Animasyon kalitesi bambaşka bir seviye. Umarım fake değildir 😂

1682007686118.webp

Path of Exile'e devam. Yaza bı dioabloya bakarız, starfield de gezeriz, yeniden Path of Exile a devam ederiz. Oyanayan varsa kullanıcı adım Jochebed.
Starfield umarım bir daha ertelenmeden Eylül'de çıkar. STALKER 2 ve Starfield'i çok bekliyorum

Geri
Üst Alt