- 27 Ocak 2010
- 139.514
- 105.863
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben PC varken preorder etmiştim.Vaktinde hatmetmiştim Baldur's Gate 2'yi şimdi 3'ü alsam oynar mıyım diye öyle bakınıyorum.
Baldur's Gate 2 zaten çok acayip bir oyundu o yüzden 3'ü de çok merak ediyorum. İyice tabii grafikler, efektler b.kunu çıkardılar ama o eski karanlık atmosferi var mı oyunun çok merak ediyorum. O Beholderlar, Vampir tarzı tek atan yaratıklar, acayip psikopat karakterlerden oluşan partiler falan çıkardı eskiden karşına insan heyecanlanırdı resmen. O heyecanı hiçbir oyunda bulamıyorsun.ben PC varken preorder etmiştim.
Steamda var ama oynayabilecek cihaz yokps5 tede tekrar almam
ama baldur candır yav.
ben iş güçten hala D4 sezonuna giriş bile yapamadım 1 aya 2.sezonu gelcek
baldru 2 nin hissiyatını verir mi emin değilim - oyun gayet iyi bu arada ayrı - betasında biraz oynamıştım.Baldur's Gate 2 zaten çok acayip bir oyundu o yüzden 3'ü de çok merak ediyorum. İyice tabii grafikler, efektler b.kunu çıkardılar ama o eski karanlık atmosferi var mı oyunun çok merak ediyorum. O Beholderlar, Vampir tarzı tek atan yaratıklar, acayip psikopat karakterlerden oluşan partiler falan çıkardı eskiden karşına insan heyecanlanırdı resmen. O heyecanı hiçbir oyunda bulamıyorsun.
Diablo 4'ü de pahalı geldi diye almadım ama biraz multiplayer PvP için yapılmış gibi geldi. Single Player senaryosu Diablo 2 kadar sarıyor mu?
fena değil beni sarmadı@Vasfi Vural Ghostwire Tokyo'yu geçenlerde 147 liraya almıştım. Nasıl oyun? Gameplay videolarında iyi duruyordu.
Pugba gel Vasfifena değil beni sarmadı
BF 2042 faciasını toparlayabilmişler mı üstad?Starfield
Baldur's Gate III
Battlefield 2042
F1 23
Ve yeni bağımlılığım Microsoft Flight Simulator
İlk çıktığı zamana göre fena değil ama BF hastası birisini bence hala tatmin etmez. Hala serinin en rezil sunucularına sahip. Arkadaşlarımla oynadığım için her türlü eğleniyorum ama tek oynayacak olursam BattleBit bundan çok daha iyi bir seçenek benceBF 2042 faciasını toparlayabilmişler mı üstad?
Cadılar karşısında sana sabırlar diliyorum.god of war indiriyorum
Lol'de kendi takımınız yoksa her maç şu kasaya dönüşürsünüz arkadaşlar temsili yav