Vaktinde hatmetmiştim Baldur's Gate 2'yi şimdi 3'ü alsam oynar mıyım diye öyle bakınıyorum.
ben PC varken preorder etmiştim.
Steamda var ama oynayabilecek cihaz yok :D ps5 tede tekrar almam :D

ama baldur candır yav.

ben iş güçten hala D4 sezonuna giriş bile yapamadım 1 aya 2.sezonu gelcek

ben PC varken preorder etmiştim.
Steamda var ama oynayabilecek cihaz yok :D ps5 tede tekrar almam :D

ama baldur candır yav.

ben iş güçten hala D4 sezonuna giriş bile yapamadım 1 aya 2.sezonu gelcek
Baldur's Gate 2 zaten çok acayip bir oyundu o yüzden 3'ü de çok merak ediyorum. İyice tabii grafikler, efektler b.kunu çıkardılar ama o eski karanlık atmosferi var mı oyunun çok merak ediyorum. O Beholderlar, Vampir tarzı tek atan yaratıklar, acayip psikopat karakterlerden oluşan partiler falan çıkardı eskiden karşına insan heyecanlanırdı resmen. O heyecanı hiçbir oyunda bulamıyorsun.

Diablo 4'ü de pahalı geldi diye almadım ama biraz multiplayer PvP için yapılmış gibi geldi. Single Player senaryosu Diablo 2 kadar sarıyor mu?

Baldur's Gate 2 zaten çok acayip bir oyundu o yüzden 3'ü de çok merak ediyorum. İyice tabii grafikler, efektler b.kunu çıkardılar ama o eski karanlık atmosferi var mı oyunun çok merak ediyorum. O Beholderlar, Vampir tarzı tek atan yaratıklar, acayip psikopat karakterlerden oluşan partiler falan çıkardı eskiden karşına insan heyecanlanırdı resmen. O heyecanı hiçbir oyunda bulamıyorsun.

Diablo 4'ü de pahalı geldi diye almadım ama biraz multiplayer PvP için yapılmış gibi geldi. Single Player senaryosu Diablo 2 kadar sarıyor mu?
baldru 2 nin hissiyatını verir mi emin değilim - oyun gayet iyi bu arada ayrı - betasında biraz oynamıştım.
ama tartıya koysam diablo 2 gibi diablo gelir mi gibi bir şey oluyor. O karanlık ambians vs özeldi zamanına göre

D4 'ün pvp kısmı bece esas çok öyle aham şaham değil. Senaryodaki hikayede fena değil hatta bir cinematic var aman allahım dedirdirterecek güzellikte. o açıdan oyun gayet sarıyor.

ama en nihayetinde diablo - dön dolas legendary üst baş bul et. Format o olduğu için oyunun kendine has yepyeni bir şeyi o kadarda yok. Haritalar geniş ve eventler var world bosslar var ama süper özel kılan şeyler değil.

Pvp için oynasam - Dark and Darker oynardım. Orta çağ kafasında Escape from Tarkov konsepti.

BF 2042 faciasını toparlayabilmişler mı üstad?
İlk çıktığı zamana göre fena değil ama BF hastası birisini bence hala tatmin etmez. Hala serinin en rezil sunucularına sahip. Arkadaşlarımla oynadığım için her türlü eğleniyorum ama tek oynayacak olursam BattleBit bundan çok daha iyi bir seçenek bence

Geri
Üst Alt