61cs2RPUalL._AC_UF350,350_QL80_.jpg

henüz 10. saatteyim, şu eski mesajımı

turn based bi rpgnin yılın oyunu seçilmesi gibi bi abuklamaya daha önce denk gelmedim hatırladığım kadarıynen

#abuk times
geri çekiyorum

bu oyunu dizayn eden kişiler ve genel yapım sürecine dair olarak sadece saygı duruşuna geçilebilir

baldur's gate 3e dewam ediyorum, çok zorlamağa başladı 25 saat falan olmuştur heralde
şu aşamada paladin seçmekle hata ettiğim hissine sahibim, bi de oyundaki dice roll mekaniğine fena halde kapıldığımı söyleyebilirim, eskiden d&d oynuyorduk ama bu kadar zevkli gelmiyordu

Oyun oynayacak vakit nasıl buluyorsunuz ya
Ne güzel hayatlarınız varmış sizin

baldur's gate 3e dewam ediyorum, çok zorlamağa başladı 25 saat falan olmuştur heralde
şu aşamada paladin seçmekle hata ettiğim hissine sahibim, bi de oyundaki dice roll mekaniğine fena halde kapıldığımı söyleyebilirim, eskiden d&d oynuyorduk ama bu kadar zevkli gelmiyordu

bg3'e en fazla 10 saat dayanabildim. Neredeyse her saldirilarimdan sonra "miss" görmek beni sinir krizine soktu. Bu oyunun R&G tarafi asla benlik degil.

bu aralar Indiana Jones'a basladim. Gayet iyi suana kadar.

bg3'e en fazla 10 saat dayanabildim. Neredeyse her saldirilarimdan sonra "miss" görmek beni sinir krizine soktu. Bu oyunun R&G tarafi asla benlik degil.

bu aralar Indiana Jones'a basladim. Gayet iyi suana kadar.

heis miss olayı matematiği ve konumlanma sistemini görmezden gelmekten kaynaklı, benim de ilk başladığımda çok canımı sıkıyordu
şu videoyu iyice analiz edip kavradım mantığı

indiana jones'u ben de oynuyorum bayıldım ona da

heis miss olayı matematiği ve konumlanma sistemini görmezden gelmekten kaynaklı, benim de ilk başladığımda çok canımı sıkıyordu
şu videoyu iyice analiz edip kavradım mantığı

indiana jones'u ben de oynuyorum bayıldım ona da

bakalim bir ara tekrar denemeyi düsünüyorum. ozaman ben de daha dikkatli incelerim bu mekanikleri.

Diablo 4'e başladık arkadaşla da çok sardı diyemem. Oynanışı, efektleri 3'e çok fazla benziyor.

Daha oyunun başlarında şehirde bir taşa dokunup level 50 olma olayını bile anlamadım. Multi oynayınca tabii bazı şeyleri hızlı hızlı geçiyorsun da neden böyle bir şey yapmışlar ve tamamen tesadüfen bunu bulmanı beklemişler bir açıklama bulamadım oyunda.

Daha çok erken konuşmak için, paragonlara yeni geçtim ama Diablo 2 ile kapışabilecek bir oyun gibi durmuyor hiçbir şekilde. Bir de ben bu kadar pcyi kasan bir oyun daha görmedim. Oyun içinde tab'a I'ya falan basıyorum yeri geliyor 30 saniye gidiyor oyun. Dün bir yükleme ekranında 3-4 dk gitti oyun. Başka bir seferde tamamen çöktü. Tamam benim pc zorlanıyor da her oynadığımda bin tane problem çıkıyor karşıma bu kadar olmaması lazım.

Geri
Üst Alt