Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.811
- 911
- 1.683
ps5 cod black ops 6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ön bellek temizlemeyi dene istersen, Steam tarafına gelmiş güncelleme ama GamePass PC tarafına gelmedi henüz@Aras Şimşek üstad GSC Stalker için yeni patch duyurusunu yaptı da Steam üzerinde oyuna girerken güncelleme gözükmüyordu.
geri çekiyorumturn based bi rpgnin yılın oyunu seçilmesi gibi bi abuklamaya daha önce denk gelmedim hatırladığım kadarıynen
#abuk times
Oyun oynayacak vakit nasıl buluyorsunuz ya
Ne güzel hayatlarınız varmış sizin
Oynamıyorum biraderFM başlığından çıkmayan sen mi diyorsun bunu dostum
baldur's gate 3e dewam ediyorum, çok zorlamağa başladı 25 saat falan olmuştur heralde
şu aşamada paladin seçmekle hata ettiğim hissine sahibim, bi de oyundaki dice roll mekaniğine fena halde kapıldığımı söyleyebilirim, eskiden d&d oynuyorduk ama bu kadar zevkli gelmiyordu
bg3'e en fazla 10 saat dayanabildim. Neredeyse her saldirilarimdan sonra "miss" görmek beni sinir krizine soktu. Bu oyunun R&G tarafi asla benlik degil.
bu aralar Indiana Jones'a basladim. Gayet iyi suana kadar.
heis miss olayı matematiği ve konumlanma sistemini görmezden gelmekten kaynaklı, benim de ilk başladığımda çok canımı sıkıyordu
şu videoyu iyice analiz edip kavradım mantığı
indiana jones'u ben de oynuyorum bayıldım ona da