Eren Ergene
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2009
- 2.254
- 622
- 1.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana istediğin küfürleri etmeyecem.Mübarek günlerde aynı 1 iblis gibi davranıp beni günaha sokmaya çalışıyosun.Seni Allah'ıma havale ediyom..
Çok choice tabanlı değil mi ya dövüş dinamikleri falan
Çok choice tabanlı değil mi ya dövüş dinamikleri falan
Hikayesi iyimiş ama başlayıp devap etmedim
Lost Judgmentı çok beğenmiştim bir de yani
Benzer zaten mekanikler mantıken sevmem lazım ama dövüş dinamikleri judgment ya da lost judgment gibi değil. Daha bir seçim tabanlı dediğim o.Biraz öyle ama Persona serileri kadar değil. Biraz daha farklı etmenler katmışlar dövüş mekaniklerine. Zaten sevmediysen pek hitap etmiyor olabilir. Bu arada bende çok sevmiştim Judgment'ı. Her iki oyununda hikayesi ve combat mekanikleri güzeldir.
Şahane bir oyunFar cry primal
Oyundan anlıyorsun adaş.Şahane bir oyun
Sana istediğin küfürleri etmeyecem.Mübarek günlerde aynı 1 iblis gibi davranıp beni günaha sokmaya çalışıyosun.Seni Allah'ıma havale ediyom..
ilk oyundan sonra gelenler cop degil mi zaten? oynamadim cunku inanilmaz grindfest diyorlardi![]()
ilk karakter kreasyonundan sonra grafikler fln iyi görünmüştü
oha ne güzel grafikli dragon age şeklinde algıladım oyunu
bugün ciddi oynamağa girişince oyunu bioware'in yaptığına inanamadım yani
oyunu silmemek için gösterdiğim tüm çabaya rağmen 15 dakikadan fazla dayanamadım
oyun falan değil bu
cutscene shitshow
ama öyle böyle değil. 10ar saniyelik rezil bi combat sistemi
geri kalanı skip tuşunu spam edince 1 dk'da fln anca biten o rezil woke dialoglar
dragon age'e küfür gibi bişey olmuş
UZAK DURUNUZ
oyunun trailerları çıkınca sen baya hypelamıştın ama inceleme sonrası tekrar yorumlaman iyi oldu. uzak duralım öyleyse![]()
ilk karakter kreasyonundan sonra grafikler fln iyi görünmüştü
oha ne güzel grafikli dragon age şeklinde algıladım oyunu
bugün ciddi oynamağa girişince oyunu bioware'in yaptığına inanamadım yani
oyunu silmemek için gösterdiğim tüm çabaya rağmen 15 dakikadan fazla dayanamadım
oyun falan değil bu
cutscene shitshow
ama öyle böyle değil. 10ar saniyelik rezil bi combat sistemi
geri kalanı skip tuşunu spam edince 1 dk'da fln anca biten o rezil woke dialoglar
dragon age'e küfür gibi bişey olmuş. utanmadan da 60 dolar fiyat koymuşlar
ulan dragon age olmasa adı, yine 5 dolar bile etmez
UZAK DURUNUZ