- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.026
- 2.693
ha yok ben istediğin model için dedim yaw 10bin civarına oled vs diyinceSwitch 2 burada ne kadar? En son 30 civarıydı, daha ucuza geliyor![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ha yok ben istediğin model için dedim yaw 10bin civarına oled vs diyinceSwitch 2 burada ne kadar? En son 30 civarıydı, daha ucuza geliyor![]()

Switch 2'yi sormuştum.ha yok ben istediğin model için dedim yaw 10bin civarına oled vs diyince![]()
5-6 bin lira daha ucuz orada. Aklımı çeldi
Bu muktiplayer seklinde 33 kisinin lobisi olan oyundu di mi.. fena durmuyordu33 immortals denedim ama beğenmedim. Kaotik geldi
Fikir cok hosuma gitti mmo severim çünkü epicten 280 TL satin aldim ama nedense beğenmedim. Hadesi severekte oynamıştım burada karakterin gucu ne hangi yaratiklara saldirarak oyuna baslamaliyim. Hp zaten basta direk yariya iniyor ve yukseltme cok zahmetli.Bu muktiplayer seklinde 33 kisinin lobisi olan oyundu di mi.. fena durmuyordu
Formati o ladar detayli bilmiyorumda hades roguelike larin en populer olani herhalde. Acayip benzerleri cikti sonra.Fikir cok hosuma gitti mmo severim çünkü epicten 280 TL satin aldim ama nedense beğenmedim. Hadesi severekte oynamıştım burada karakterin gucu ne hangi yaratiklara saldirarak oyuna baslamaliyim. Hp zaten basta direk yariya iniyor ve yukseltme cok zahmetli.
Hades gibi surekli ölmem mi gerekecek bilemedim.

En buyuk temennimiz.seriye güzel bir dönüş olur belki.
Gözü gönlü gerçek bir BF görsün istiyorum diyelimEn buyuk temennimiz.
(Onun nasibi olsun tabi de , adam 2042 yi sevmis...emin miyiz)

Insiyatif alip konuyu ben açıyorumKonusunu açacaktım, göremedim konuyu ama BF konusu açmak @Ata B. Oğuz 'un hakkıdır. Senin nasibine seriye güzel bir dönüş olur belki.