- 3 Haziran 2015
- 57.047
- 66.168
- 4.143
Oynasam izler misin OnurumOyun oynamaktan ziyade oynayanı izlemeyi tercih ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynasam izler misin OnurumOyun oynamaktan ziyade oynayanı izlemeyi tercih ediyorum.
Ata'yı BF oynarken izlemek ister misinOyun oynamaktan ziyade oynayanı izlemeyi tercih ediyorum.
Abone olurOynasam izler misin Onurum
İnanır mısın bunun hayali zihnimde dönüp duruyorduAta'yı BF oynarken izlemek ister misin![]()
BF6 ile sahalara atacağız onuİnanır mısın bunun hayali zihnimde dönüp duruyordu![]()
Aman aman abi bir kere yaptım o hatayı...Ata'yı BF oynarken izlemek ister misin![]()
Ata'ya BF sorulduğunda temsili
Ata'yı BF oynarken izlemek ister misin![]()
Taha hocam yutupta fighti izleyip hamleleri ezberlemen lazım yoksa uğraşır durursun.
Cok iyi oyun. Su an oynuyorum. Ama bende 4090 var.![]()
almağa teşebbüs etmeyin derim şu haliyle oynanacak gibi değil (16gb rtx4080, resmen 30fps h'ğmına)
bu şekilde piyasaya sürmekte beis görmüyolar ya hu
Çok iyi be
doruk bana xbox x alır mısın?Bu steam kütüphanemde bulunan, hiç deneyimlemediğim ve başarım puanı alabileceğim oyunları oynuyorum.
Bioshock remastered orjinal oyun 2013 yapımıymış. Ama oyun akıp gidiyor borderlands 3 havası var. Yeni nesil oyunlarda maalesef bu tadı alamıyorum.
PC 'den şaşmamanı öneririmdoruk bana xbox x alır mısın?
tamam o zaman bana pc topla hayrınaPC 'den şaşmamanı öneririm