- 3 Haziran 2015
- 56.986
- 66.110
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?silent hill 2 remake bitti
expedition 31e başladım
33 hocam klavye sürçmüş
Ben halen oynamadim valla, round based olayi cok tuhafima gidiyorsilent hill 2 remake bitti
expedition 31e başladım
Yakuza like a dragonda oynadım ben de turn based olayını, ilkinin hikaye ikincisinin de genel oyun yapısı iyidi, oradan aşina olunca yabancılık çekmedim ama bir yerden sonra aynı düşmanlarla tekrar tekrar turn based savaşa girmek bayıyor, oyunun hikaye odağını zorlaştırıyor bir de her kısımda harita kullanılamıyor o da ayrı fail.Ben halen oynamadim valla, round based olayi cok tuhafima gidiyor
Yakuza like a dragonda oynadım ben de turn based olayını, ilkinin hikaye ikincisinin de genel oyun yapısı iyidi, oradan aşina olunca yabancılık çekmedim ama bir yerden sonra aynı düşmanlarla tekrar tekrar turn based savaşa girmek bayıyor, oyunun hikaye odağını zorlaştırıyor bir de her kısımda harita kullanılamıyor o da ayrı fail.
Şu an için game of the year denilecek tek yanı ortamlar ve müzikler, ilerleyince iyileşir belki.
Ne alaka ulan God of Warla bugod of war efsane suan
Ne alaka ulan God of Warla bu
Ragnaroksa hikaye açısından 2018de çıkan GoW daha iyisuan oynamaktayim efsane yapmislar yeni 75 inch oledle iyi gitmekte
40 yaşına geldiniz ne oyunu
Oyunun yaşı olmaz boomerlıktan kaçınalım kuzeyim40 yaşına geldiniz ne oyunu
Kendim oynayamadığım için kuduruyorumOyunun yaşı olmaz boomerlıktan kaçınalım kuzeyim
GüzelKendim oynayamadığım için kuduruyorum
Zombi teması hoşuna gidiyorsa alabilirsin tabii kikanka okey verirsen alıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 310573