Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.401
- 91.371
- 5.093
5 dkya sen heis
Çan kafayla denk gelirsek maalesef ben üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 dkya sen heis
Souls tarzı oyunları bir insan neden oynar? Sürekli dayak yemek, gebermek hoşunuza mı gidiyor?
Ben de zevk almak istiyorum, ne önerirsiniz?
Silent Hill 1. bölümde tamamlamadığım bir kaç mekan var. Şu an 2. bölümdeyim. Oyun tekrardan bizi 1.bölüme getirecek mi? @Aras Şimşek @Hayri Cund @Emir Sato
Silent Hill 1. bölümde tamamlamadığım bir kaç mekan var. Şu an 2. bölümdeyim. Oyun tekrardan bizi 1.bölüme getirecek mi? @Aras Şimşek @Hayri Cund @Emir Sato
O ne demek lan hangi silent hillden bahsediyorsunSilent Hill 1. bölümde tamamlamadığım bir kaç mekan var. Şu an 2. bölümdeyim. Oyun tekrardan bizi 1.bölüme getirecek mi? @Aras Şimşek @Hayri Cund @Emir Sato
En son çıkan Silent Hill 2 RemakeO ne demek lan hangi silent hillden bahsediyorsun
55 yerimden bıçaklandım.no f way heis maalesef
Daha yeni bitirdim, sen kesin kolayda oynuyorsundur.En son çıkan Silent Hill 2 Remake
Yok hocam zor da oynuyorum da bir kaç yeri es geçip yeni bölüme ışınlandık. NG+ ile çözeriz inş.Daha yeni bitirdim, sen kesin kolayda oynuyorsundur.
Önemli değil toplanabilirleri toplayamazsın en fazla.Yok hocam zor da oynuyorum da bir kaç yeri es geçip yeni bölüme ışınlandık. NG+ ile çözeriz inş.
Fena geriyor yav. Bir tane apartmana girdik. Labirent gibi anasını satayım.Önemli değil toplanabilirleri toplayamazsın en fazla.
O şerefsiz yaratıkları inlete inlete dağıtmaya engel değil.
"siyasetten bıktım, biraz da şununla ilgileneyim dediğiniz ne varsa gelip onu da elinizden alacaklar. nefes alamayacaksınız."