Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB CL'ye katılınca veya AL'ye katılınca 6 maçını bedava yayınlayanlar, GS katılınca hep 3 maçını bedava yayınladılar, tarih bunların hesabını soracak.
Mesleğine ihanet eden medyacılar, tarih sizi affetmeyecek.

FB CL'ye katılınca veya AL'ye katılınca 6 maçını bedava yayınlayanlar, GS katılınca hep 3 maçını bedava yayınladılar, tarih bunların hesabını soracak.
Kimse vereceği 10-20 TL'de değil zaten. Adamlar üyelik için ararken "Bu sadece Süper Lig paketi, henüz Avrupa maçlarını almadık, alırsak bir ücret karşılığında sizlere sunacağız." dese buna kimse itiraz etmez, edemez zaten. "Avrupa maçları bizde, ek bir ücret istemeyeceğiz." diyen adamlara bu durumda tepki vermek cimrilik değildir. Karşındaki kurumun dürüst ve güvenilir olmasını beklemek en doğal hakkı insanların. Bunu dene Avrupa'da neler oluyor, yapabiliyor musun bakalım.
Ben hic bir yerde spor uyelikleri olanlara ek ucret istenecegine yonelik bir aciklama gormedim
Olmayan bir duruma tepki gostermek nedendir ?
Youtube.Beinsport Haber Avrupa da nasıl izlenilir ?
Uydu da çıkmıyordu...
Gördüm şimdi... Maç günü sıkıntı olmaz değil mi ?Youtube.
Vermezler oradan maçı.Gördüm şimdi... Maç günü sıkıntı olmaz değil mi ?
Geo Lock
Stabil mı ? (Utube rahat kaldırıyor)
Maalesef 1080p yayın yok YouTube da :/![]()
Bilgisiz.
Yaaaaa..... Bana ne ozmnnnVermezler oradan maçı.
Sky Bundesliga da gitti mi biter bir havası kalmadı. Artık DAZN ottürüyor boruyu.Yaaaaa..... Bana ne ozmnnn
Ben Maç için izlerim o kanalı.
Benim anlamadım... Bende Alman SKY var... Bir işe yaramıyorlar.
Dazn da bir aylık deneme paketi alırım herhalde. Iki maç izlenilir