Bu Hafta Şampiyonlar Ligi Yayını beIN'de!

8696D184-7C93-4D95-9CF1-16ED7E6A8432.webp

FB CL'ye katılınca veya AL'ye katılınca 6 maçını bedava yayınlayanlar, GS katılınca hep 3 maçını bedava yayınladılar, tarih bunların hesabını soracak.

Mesleğine ihanet eden medyacılar, tarih sizi affetmeyecek.

:asd:

FB CL'ye katılınca veya AL'ye katılınca 6 maçını bedava yayınlayanlar, GS katılınca hep 3 maçını bedava yayınladılar, tarih bunların hesabını soracak.

Tarihin sknde bile olmaz bu

Golllllllllll hahahahahah

Öyle atarlar @Madrid

Emre kardeşim belliki çok yürekten bir Galatasaray'lısın. Benim dışımda bu tarz haksızlıkları unutmayıp, aklına geldikçe de dellenen forumda gördüğüm yegane adamsın. Seni tebrik ederim. Bizim millet şikeleri, tapeleri, tarlaları bile unutup gitti bak sen neleri hatırlıyorsun.

Sana tavsiyem bunları takmamaya çalış kardeşim, kendi sağlığın açısından kaldı ki ben artık öyle yapıyorum.

Malesef bu tarz hukuki cezaya girmeyen haksızlıkların, algı yönetimlerinin, hak yemelerin hesabını kimse sormuyor, tarihte bunları yazmıyor. Ama bu demek değil ki bunlar edenin yanına kar kalıyor.

Yüce Allah'ın adaletine güven kardeşim, O zaman içinde hesabı eksiksiz kesiyor. Bak şu haramzade fenerin ibretlik hallerine. 4 buçuk milyar tl karşılıksız borcu çıktı, ülkenin en zengin adamı başa geçti ama onun tüm serveti bile bu borcu kapatmaya yetmiyor.

Kimse vereceği 10-20 TL'de değil zaten. Adamlar üyelik için ararken "Bu sadece Süper Lig paketi, henüz Avrupa maçlarını almadık, alırsak bir ücret karşılığında sizlere sunacağız." dese buna kimse itiraz etmez, edemez zaten. "Avrupa maçları bizde, ek bir ücret istemeyeceğiz." diyen adamlara bu durumda tepki vermek cimrilik değildir. Karşındaki kurumun dürüst ve güvenilir olmasını beklemek en doğal hakkı insanların. Bunu dene Avrupa'da neler oluyor, yapabiliyor musun bakalım.

Bu seneki yayin krizinin sebebi tamamiyle ekonomik

Katarlilarin disinin kavugu bu para ama onlar da aptal degiller bol keseden dagitsinlar

Ayrica fb nin maclari yayinlanirken ortada katar sermayesi mi vardi ? Platform bile farkliydi

Hic bir ilgisi yok iddia edilenler ile. Tamamiyle insanlarin satin almamasi ve reklam gelirlerinin dip yapmasi ile alakali bir durum , kulupculuk meselesi degil bu kez

Kimse vereceği 10-20 TL'de değil zaten. Adamlar üyelik için ararken "Bu sadece Süper Lig paketi, henüz Avrupa maçlarını almadık, alırsak bir ücret karşılığında sizlere sunacağız." dese buna kimse itiraz etmez, edemez zaten. "Avrupa maçları bizde, ek bir ücret istemeyeceğiz." diyen adamlara bu durumda tepki vermek cimrilik değildir. Karşındaki kurumun dürüst ve güvenilir olmasını beklemek en doğal hakkı insanların. Bunu dene Avrupa'da neler oluyor, yapabiliyor musun bakalım.

Ben hic bir yerde spor uyelikleri olanlara ek ucret istenecegine yonelik bir aciklama gormedim

Olmayan bir duruma tepki gostermek nedendir ?

Bunu gormemistim , websitelerindeki aciklamada "bu haftaya .." cumlesi yok

Benim gorusume gore bu sezonluk mevcut spor uyeliklerine ucretsiz sunup , bir sonraki sezon ise bastan aciklayarak yeni bir kapsam olusturmalilar

Cunku bu sezon koyarlarsa bahsettiginiz sozunde durmama olayi olacak ama ek bir ucret olmadan da surdurulebilir bir durum degil

Sanirim sirket de baya arada kaliyor her hafta

Beinsport Haber Avrupa da nasıl izlenilir ?

Uydu da çıkmıyordu...

Yaaaaa..... Bana ne ozmnnn
Ben Maç için izlerim o kanalı.

Benim anlamadım... Bende Alman SKY var... Bir işe yaramıyorlar.

Dazn da bir aylık deneme paketi alırım herhalde. Iki maç izlenilir
Sky Bundesliga da gitti mi biter bir havası kalmadı. Artık DAZN ottürüyor boruyu.

Geri
Üst Alt