Bu Kadar Parayı Neden Harcadık?

3 kulvar özellikle ŞL, yabancı sınırı, yaşlı ve alternatifsiz kadro, 5. haftada antrenör değişikliği, dipteki moral ve form durumu. Bunun yanında şikecilerin bildik yollarla puan toplamaları gibi sebeplerden ötürü genç bir takım oluşturma ihtiyacı ve ortamı oluştu. 5.hafta itibariyle şampiyonluk inancımız azalmıştı. Yabancı sınırına uygun olmayan ve alternatifsiz bir kadro vardı elimizde, pek çok oyuncu da aşırı formsuz durumdaydı..

Bugün sadece 6 puan gerideyiz. Arena'da da rakiplere pozisyon veriyoruz ama hiç olmazsa takım oynuyor. Bu konsantrasyon ve motivasyonu deplasmana da yaymak şart. Şampiyonluğu isteyen ve önceki iki sezonun şampiyonu gibi oynamamız gerekiyor. Ürküten tablo malum maçlar dışında deplasmanda galibiyet alamıyor oluşumuz.. Durumumuz fenerin geçen sene yaşadığı şey gibi olmaz umarım. fener muhakkak puan kayıpları yaşayacak ama biz daha ne kadar puan bırakırız bu önemli.. Her maçı final havasında görmek durumundayız artık..

ŞL'de pisi pisine elensek bile çok üzülmem. Zaten sezona başlarkenki beklentilerin üzerindeyiz. Ancak çeyrek final de fena olmaz hani.

Kupa'da rakip yok. Asılırsak alırız.

Lig için daha oynanması gereken bir sürü maç var. Şikeci, yatar dediğimiz takımlar fenerden puan kopardı. Şikeciler Kadiköy'de puan bıraktılar..

Beni üzen şey sadece iyi bir rüzgar yakalamıştık, fenerin hücumcuları da sakatlık yaşamış ve bal+şike vs ile bile puan çıkarmakta zorlandıkları bir dönemde bizim ligin dibindeki takıma karşı futbol oynayamamış olmamız..

Mancini Drogba problemini çözmeli, Selçuk ilk 11'in değişilmezi olmaktan çıkmalı artık. Deplesman fobisini de yıkmalıyız.

Sezon bitmedi. 2. olmak mutlu etmez beni ama bütün bütün de üzmez.. Bir çok genç oyuncu aldık artık 30'ları zorlayan isimlere yol verme zamanıydı.. Şu gençlerin bir ikisi bile tutsa bizim için büyük kazanç.. Devre arası Avrupa kulüpleri de pek fazla transfer yapamadı neticede iyi futbolcu bulmak zor. Hajrovic yerine daha hazır birinin alınmasını tercih ederdim, en kötü birilerini kiralamak lazımdı ama isim önerisinde bulunmak bile zor..

Karalar bağlamaya gerek yok, henüz biten bir şey de yok. Haftaya bjk maçımız var alınca önlerine geçiyoruz. Yavaş yavaş 3 takım diğerlerinden ayrılıyor. bjk nin de kadrosu hala geniş değil ve muhakkak fazlaca puan kaybı yaşayacaklardır.. Geriye federasyon haricinde tek rakip kalıyor. Onları geçersek müthiş bir iş, geçemezsek de yapacak bir şey yok..

SPK icat çıkarıp önümüzü tıkamasa maddi açıdan biraz daha rahatlayacaktık. Saha içinde dışında her yerde ayağımızı kaydırmaya çalışanlar var.

Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüp olarak deli gibi para harcamamıza rağmen hemen hemen hiç para harcamayan, stadı bile olmayan ve şaklaban yöneticilere sahip Beşiktaş ligde bizim önümüzde. Peki soruyorum, bu paraları neden harcadık?

cik cik bjk tek kulvarda oynuyor biz 3 kulvarda cik cik şimdi ait olduğun foruma yol al

Ben bu maddi sıkıntıyı anlamıyorum 2 senedir şampiyonuz şampiyonlar liginde çeyrek final bu senede yine gruplardan çıktık maddi sıkıntı geçmesi için nolması lazım bu kıçı kırık fener bile sade ligde oynayarak para sıkıntısı yaşamıyo bizdeki sıkıntı biri açıklasın lütfen formaysa forma satışlarımız iyi stadsa yeni stad okduktan sonra maçlara ilgi büyük sıkıntı ne anlamadım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6-0 yendikten sonra niye açmadın bu başlığı? Veya puan farkı 4'e indikten sonra?

Salih Dursun'u anlarımda Veysel Sarı niye bir maçla böyle eleştirilmiş onu anlayamadım.

Sonradan girdiği bir maçta üstelik Sabri ile aynı kanadı paylastıkları bir maçta onu eleştirmek baya acımasız olmus kusura bakmayın.

Üstelik devre arası direkt katkı verecek oyuncular alınmadı.

Genç,geleceğe dönük oyuncular tercih edildi ve bunun karsılıgı uzun vadede alınacak.

Direk oynaması için Alex Telles ve rotasyonda Hajrovic gibi kaliteli isimler alındı.

Kaldı ki bu oyuncular bile geleceğe dönük yani bu oyuncularda kısa vadede süper işler yapmayabilir bunlar sürpriz olmamalı.

Sabretmesini hiç bilmiyoruz ama bu tarz hamleler yapılmadıgı zamanda her tarafta Porto örnekleri dolaşıp duruyor.

Taraftarın düşünce yapısını bir türlü anlayamadım

Ben bu maddi sıkıntıyı anlamıyorum 2 senedir şampiyonuz şampiyonlar liginde çeyrek final bu senede yine gruplardan çıktık maddi sıkıntı geçmesi için nolması lazım bu kıçı kırık fener bile sade ligde oynayarak para sıkıntısı yaşamıyo bizdeki sıkıntı biri açıklasın lütfen formaysa forma satışlarımız iyi stadsa yeni stad okduktan sonra maçlara ilgi büyük sıkıntı ne anlamadım

fenerın ekonomısının ıyı oldugunu kım soyledi ki? onların durumu da bızım kadar kotu...500m tl civarı borcları var bızımde o civardadır ozellıkle kurda ki artıstan sonra...ayrıca bızım borclarımızın epeydır yuksek oldugu ve geri odemelerın baya fazla oldugu da ortada..fener bızden 10 sene once stadını yaptı ve yaklasık her sene 60m tl daha fazla geliri oldu onları yakalamak ıcın en az 3 4 sene daha onların cl ye bıle gıdememesi bızım sampıyon olmamız gerek...

fenerın ekonomısının ıyı oldugunu kım soyledi ki? onların durumu da bızım kadar kotu...500m tl civarı borcları var bızımde o civardadır ozellıkle kurda ki artıstan sonra...ayrıca bızım borclarımızın epeydır yuksek oldugu ve geri odemelerın baya fazla oldugu da ortada..fener bızden 10 sene once stadını yaptı ve yaklasık her sene 60m tl daha fazla geliri oldu onları yakalamak ıcın en az 3 4 sene daha onların cl ye bıle gıdememesi bızım sampıyon olmamız gerek...

Rahmetli özhan canaydın döneminde şu anki beşiktaştan beterdik bunada şükür bizim için büyük şans ünal aysalın gibi ekonomik işleri iyi yürüten bir başkanımızın olması inşallah dediğin gibi birkaç seneye bu anlamdada tam toparlanırız. Tek korkum bizim ülkede başarılı olanın önünü kesme gibi olayların yaşanması bu seneden başladılar bile gerçi sonumuz hayırlı olur inşallah

Alex Telles sol bek acil ihtiyacımız vardı.

Veysel sari 700bine uygundu zaten.

Burdisso kiralık 185bin euro düşük miktardır.

Koray Günter türk defans oyuncusu ihtiyacımız vardı.

oguzhan kayar a verilen para düşüktü.

Umut Gündoğan verilen para düşük miktardı.

Ontivero, İzzet hayrovic ve Salih dursun a verilen paraları hakedip etmeyeceklerini zaman gösterecek. bu 3ünün yerine 8-10m euro ya Banko oynayacak bir transfer yapılsa idi daha iyi mi olurdu sizce?

amada para harcadik okuyanda 20 milyona doriyayi getirdi sanacak.

hep genc gelecegi oyuncular fazla turari olmayan.

drogba desen bonservisiz geldi bi sneijdere para yatirdik birde brumaya oda sakatlandi.

15 milyon doria gibi stoper versek ve bi 15 milyon da saglam forvete ve ondan sonra basarili

olamasak dediginiz dogru olur. birde sezonun sonu gelmis degil hala.

bakalim belkide senin üzüldügün o yatirimlar daha cok faydali olur.

Salih dursun transferi hariç bütün transfer çok iyi bence . Hem yaş olarak hemde kalite olarak. Burdisso kiralık olduğu için saymıyorum. Şampion olamasak bile doğru hamleler. Adapsyon süresini atlamış olurlar geleçek sezon için en azından.

Her puan kaybından sonra açılan meşhur konular bi bitmediniz arkadaş...

cahil_552126.jpg

Transferler geleceğe yönelik. Geçen senelerde yapmadığımız 5 + 0 + 3 kuralı dikkate alınarak yapıldı sanıyorum. Yani nokta transfer olmadı. Belki biraz Telles.

O nedenle fazla beklentilere girmemek lazım.

Ara transfer döneminde 18 m euro harcadık.Bence yarısı boşa.

Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüp olarak deli gibi para harcamamıza rağmen hemen hemen hiç para harcamayan, stadı bile olmayan ve şaklaban yöneticilere sahip Beşiktaş ligde bizim önümüzde. Peki soruyorum, bu paraları neden harcadık?

bu soruyu bize deyil TFF ve MHK sorsan cevabini alirsin.

cünkü bize karsi iki yüz ile karsiliyorlar, yalandan yabanci kuralli su sartlarda olur, biz ona ve uefa ya göre avrupada da basari elde etmek icin mecburuz yabancilara, sonra onlar diyor b.k gelir yabanci kuralli, biz de bi su taraf icin ekstra harcama yapmak zorundayiz, yoksa nanay sampionlar ligi...

Geri
Üst Alt