Mahir DONMEZ
Aslan Üye
- 12 Haziran 2009
- 7.703
- 1.981
- 1.918
Para bizde gani. Canımız sağolsun. Kefenin cebimi var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüp olarak deli gibi para harcamamıza rağmen hemen hemen hiç para harcamayan, stadı bile olmayan ve şaklaban yöneticilere sahip Beşiktaş ligde bizim önümüzde. Peki soruyorum, bu paraları neden harcadık?
Ben bu maddi sıkıntıyı anlamıyorum 2 senedir şampiyonuz şampiyonlar liginde çeyrek final bu senede yine gruplardan çıktık maddi sıkıntı geçmesi için nolması lazım bu kıçı kırık fener bile sade ligde oynayarak para sıkıntısı yaşamıyo bizdeki sıkıntı biri açıklasın lütfen formaysa forma satışlarımız iyi stadsa yeni stad okduktan sonra maçlara ilgi büyük sıkıntı ne anlamadım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
fenerın ekonomısının ıyı oldugunu kım soyledi ki? onların durumu da bızım kadar kotu...500m tl civarı borcları var bızımde o civardadır ozellıkle kurda ki artıstan sonra...ayrıca bızım borclarımızın epeydır yuksek oldugu ve geri odemelerın baya fazla oldugu da ortada..fener bızden 10 sene once stadını yaptı ve yaklasık her sene 60m tl daha fazla geliri oldu onları yakalamak ıcın en az 3 4 sene daha onların cl ye bıle gıdememesi bızım sampıyon olmamız gerek...
Bugunku maci yenseydik paralar dogru harcanmis olacakti berabere kaldik bosa gitti oyle mi?Bos basliklar acip insanlarin zamanina kiymayin.
Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüp olarak deli gibi para harcamamıza rağmen hemen hemen hiç para harcamayan, stadı bile olmayan ve şaklaban yöneticilere sahip Beşiktaş ligde bizim önümüzde. Peki soruyorum, bu paraları neden harcadık?