Bu Kadar Parayı Neden Harcadık?

Sezon sonunda sonucu görsekde ona göre konuşsak her puan kaybında böyle konu açılırsa kavgadan başka bir şey olmaz.

Neden her puan kaybında böyle saçma sapan baslıklar açılıyor anlamış değilim.Bu kadar parayı neden harcadık.Cevap 3.olmak için harcadık.Hey Allahım.Haftadayada bjk ya 3 atınca bu seferde 27. hafta lideriz gibi baslıklar açılacak yine.Bi durun be kardeşim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=93rvsxY7tgE[/media]

kimsede demiyorki aga bu ne dir?

Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüp olarak deli gibi para harcamamıza rağmen hemen hemen hiç para harcamayan, stadı bile olmayan ve şaklaban yöneticilere sahip Beşiktaş ligde bizim önümüzde. Peki soruyorum, bu paraları neden harcadık?

Sampiyonlar Liginde oyniyoruz.

Anadolu takimi degiliz ?

Paramiz var aliyoruz

Batan mi var ?

3 kulvarda oyniyor bu takim digerleri tek kulvar...

Cevap:

Illerde kalici basari isteniliyorsa, YATIRIM yapilmali.

Yatirim icin niye para verildi soran, zaten bu Yatirim ve uzun vadeli basari projesini anlamamis oliyor.

Bu Yatirimlar ile illerde daha az para harciaz (daha az transfer gerek olacak), böylece denklenmis olacak "parasal denge" ve sportif acidan basarili olucaz daha büyük bi ihtimal ile, günden günü kurtuma poltikasina nazaran...ve illerde iyi para kazanacagiz.

Lütfen biraz daha genis ve vizyonlu düsünün... skor taraftarligi ve kisa vadeli düsünce yapisi ile bir yere varilmaz.

Önceki hocalar doğru yerlere harcayamadıkları için. Ligdeki konumumuzla uzaktan yakından alakası yok, zaten devre arası takıma önemli derecede katkı sağlayacak bir oyuncuyu transfer etmek kolay değil.

Devre arasına kadar olan bölümde kadromuz iyiydi, ancak alternatifler azdı.Geniş ve rotasyonlu bir kadromuz yoktu.Mancini ve yönetim eksik her bölgeye transfer yaptı.Aldığımız oyuncularlarla hep 4,5 yıllık anlaşmalar yaptık.Geleceğin takımını kurduk.Bu transferleri yapmasak zaten sezon sonu mecbur yapacaktık.Bu transferleri sadece 2. yarı için değil, geleceğin Galatasaray'ın kurulması için yaptık.Aldığımız 9-10 isimde genç isimler, ve şimdiden bu takımın havasını solumaları arada forma şansı bulmaları iyi değil mi? En kısa sürede uyum sağlamış olacaklar ve sezon sonu 1-2 sağlam takviye ile yeni sezona Mancini önderliğinde bomba gibi gireceğiz.En kötü 2. olarak CL'ye gidileceği içinde maddi yönden bir sıkıntı görmediler.

Yaw arkadaş şöyle konular açmıyor musunuz bitiyorum .. Daha kaç hafta var bitime haftaya da fark 4 değil 3.5 diye konu açarsın

Erken ithamlar bunlar.

Sene sonunu bekleyelim. Yani şu an Galatasaray'In şampiyonluk, Türkiye kupası ve L'de çeyrek final şansı hala en az %50 ise işte bu paralarla oluyor. Diğerlerinin sadece ligde öyle böyle gidiyorlar işte ki önümüzdeki hafta bence fark Fener ile 3'e düşecek BJK'yi de 2 puan arkamıza alacağız.

Bu söylediklerinde doğruluk payı var ama bugünkü ruhsuz oyunun sebebi yukarıdakilerden hiç biri değil.

Her maci kazanmak mumkun degil. Rakiplerimiz de berbat oynuyorlar ama aleyhlerine verilmeyen kirmizi kartlar, penaltilar, fauller, olmayan kural hatalari sayesinde maclari kazaniyorlar.

Maddi açıdan sıkıntılı bir kulüp olarak deli gibi para harcamamıza rağmen hemen hemen hiç para harcamayan, stadı bile olmayan ve şaklaban yöneticilere sahip Beşiktaş ligde bizim önümüzde. Peki soruyorum, bu paraları neden harcadık?

Baskan yonetim kurulu bunu dusunemioda 1 senin mi aklina geldi ULAM

^amaalive^

Cik cik cik cik cik koyalim da sunlara sussun bu cik cik cik

《 Duncan reis 》

Değerlendirmen yanlış.

Sadece tek kulvarda bakıyorsun.

CL'de üst tur, TK'da yarı final, Ligde de liderin 6 puan gerisinde olan ve iki rakibiyle de kendi sahasında oynayacak bir takım var.

Deplasmandaki ruhsuz adamları eleştirsen anlarım ama yeni gelen çocuklara suç bulmak doğru değil.

Gelecek senenin takımını kurmak ve yabancı sınırına önlem almak için.

Geri
Üst Alt