Bu Kadar Parayı Neden Harcadık?

bu kadar parayı 3. olmak içinm harcamış olacağız sanırım. beyinsizler ordusu tarafından yönetilirsen olacağı budur

Yine çöpe giden paralar.

Sezon sonu bu Ünal Aysal+ Tulun daha fazla zarar vermeden üstün futbol bilgileri ile seçime gidilmeli. Adam gibi bir yönetim gelsin, olmaz böyle.

20 Milyon Euro

Hajrovic

Ontivero

Salih Dursun

Burdisso

gibi adamlara harcandı. Telles dışında işe yarar denebilecek tek isim bile yok takımda.Ayıptır.

Mancini de ayrı facia. Geldiğinden beri itidalli yaklaştım ama bugün yaptığı antrenörlüğü Çatladıkapıspor TD'si bile yapabilirdi. Maç içinde sinirden kafayı yedim.

Sezon sonu bu Ünal Aysal+ Tulun daha fazla zarar vermeden üstün futbol bilgileri ile seçime gidilmeli. Adam gibi bir yönetim gelsin, olmaz böyle.

20 Milyon Euro

Hajrovic

Ontivero

Salih Dursun

Burdisso

gibi adamlara harcandı. Telles dışında işe yarar denebilecek tek isim bile yok takımda.Ayıptır.

Mancini de ayrı facia. Geldiğinden beri itidalli yaklaştım ama bugün yaptığı antrenörlüğü Çatladıkapıspor TD'si bile yapabilirdi. Maç içinde sinirden kafayı yedim.

Çok tencere kapağı bi adamsın işler iyi giderken yanıldı Mancini helal başkan gibi mesajlar atıyorsun.

Şu takımın buraya gelmesinin en büyük nedeninden biridir başkan. Sizin gibi taraftar olmaz olsun. Şu an başka biri olsaydı o çok sevdiğiniz f.terimde bu takımın başına gelmezdi. Embesil futbolcu topluluğuna bikaç takviye ile son 2 yılda'da şampiyon olamazdık.

Her sene şampiyon olacaksın diye bir kural yok. Ligin başından beri göt yayan futbolculara önce bir kızın. Başkan çıkıp oturun siz yatın sallayın gitsin maçları mı dedi. Adam kim istenildiyse aldı.

O saydığın adamların oynadıtıldıkları maç sayısına bak birde burak-selçuk-umut yeteneksizinin oynatıldığı maçlara bak.

Gidip mancini'yi eleştirebilirsiniz bunu getiren başkan diye onu eleştirmek zorunda değilsiniz.

Baş satıcı f.teriminizi kovmak için geç kaldığı için ben eleştirdim. Ve o sebeple eleştirmeye devam edecem.

Geri
Üst Alt