Bu Nasıl Bir Taraftar Topluluğudur?

Maçta samanyolunu söyleyip laylaylom yapıp takımı sabote edenlere tepki göstermeyenler mi başkana istifa demiş ,,

HALT emişler ,

uyanın beyler uyanın Ünal Aysal'ı sevmeyen Adnan polat gibi kukla yapamayan siyaset-şike lobisinin taşeronlarına kapılmayın ,

maç kaybedilir şampiyonlukta kaybedilir ne ilk nede son ,

ama Ünal Aysal stratejik bir güç bu şike sürecinde ülkeye göbekten bağlı birisi başkan olsaydı ...

Hangisi onlar tayyip'in göt kılı olan ft ile abdürrahim mi ?Onlar olsa nah çıkardın sen twitter şeysiyle ısınmaya.Galatasaray ilkesi olmayan adamların yönetimde işi yok.Başarı için her yol mubah diyorsanız adres suyun karşı yakası galaasaray değil.

velet senmı belirliyorsun GS ın ilkelerini.gördüğünde imza isteyecegin adamlara klavyeden sallamak bu olsa gerek.git siyasetini sandıkta yap hoca üzerinden sallama.senden kıl bile olmaz.

mac boyunca bayik sesle haydi cimbom haydi cimbom haydiiii tam zamani tam zamani simdiiii diyen max 200 kisilik, zamaninda hagiye bile kufur etmis, havaalaninda futbolcuya saldirmis, polarci bos kitlenin soylediklerini herkese mal etmek komedi olarak nitelendirilebilir

Taraftar topluluğu derken onları kast ediyordum rdaş. :)

taraftarın tepkısı ıyı gıden herseyı yonetımın bozdugu ıcın...ılk gun burda bunun olacagını yazdım..turk futbolcuların oynamayacagını gaz olmadan korku olmadan oynatamıcagımızı soledım...bazı fanatık aysalcılar burda sıstem yeaa bam bam futboluyla nere kadar dıye aglıyordu...sımdı alın sıze bambam sıstemı bıle olmayan bı takım..sene sonu gorecez kım haklı kım haksız dıyorlardı umarım haksız olduklarını kabul etme olgunlugunu gosterır herkes...

velet senmı belirliyorsun GS ın ilkelerini.gördüğünde imza isteyecegin adamlara klavyeden sallamak bu olsa gerek.git siyasetini sandıkta yap hoca üzerinden sallama.senden kıl bile olmaz.

Siyaset yapmakla ne alakası var. Galatasaray iktidarlara boyun eğmez siyaset üstü bir yapıdır.Metin oktay, deniz gezmiş için imza atarken siyaset mi yaptı?Keza tevfik fikretler siyaset mi yaptı?Tevfik fikretlere metin oktaylara hayran olmadan önce bir iki bir şey okusanız haklarında daha iyi olacak.Aslında onu da geçtim bir iki bir şey yazmadan önce üç beş de bir şey okumalı insan.

İşleyen bir düzeni bozdular tabi ki tepki koyacak taraftar

Siyaset yapmakla ne alakası var. Galatasaray iktidarlara boyun eğmez siyaset üstü bir yapıdır.Metin oktay, deniz gezmiş için imza atarken siyaset mi yaptı?Keza tevfik fikretler siyaset mi yaptı?Tevfik fikretlere metin oktaylara hayran olmadan önce bir iki bir şey okusanız haklarında daha iyi olacak.Aslında onu da geçtim bir iki bir şey yazmadan önce üç beş de bir şey okumalı insan.

gayet okuyoruz GS da her düşünceden insan var.hakan şükür cemaatciydi senin gibi adamlara uyup kovsamıydık saçma sapan konuşma.ft mhp li bu bılınen bir şey ne yapalım yani.GS da her düşünceden insanlar devamlı olacaktır.30 milyon taraftarı olan takım senin düşüncelerine göremı yonetılcek.

futbolcular milyon dolarlık alıp dert etmezken bizim burda taraftarlar olarak kendimizi yiyip bitirmemiz çok saçma...

sussun dımı taraftar? bu mu ıstedıgınız? hıc mı bısey demesın anlamıyorum sızı..2 senedır lıge ambargo koymus takım vardı..bırılerı geldı sıstemı yok yaaa dıyor...ulan sımdı sıstemı mı oldu takımın? turkıyedesın ne sıstemınden bahsedıyorsun sen akıllanmadık gıttı..hersye bu kadar guzel gıderken olacak ıs mıydı

Konu eğer birisini istifaya davet etmekse, Mancini' yi istifaya davet etmekten daha mantıklı olandır.

Mancini bu takıma sezon içerisinde geldi, sezon başı hazırlık kampı yapmadı, takımı kendisi kurmadı. Bu şartlar altında başarısız olacağı zaten belliydi.

Ünal Aysal' a gelince eleştirecek çok şey var; madem teknik direktör değişikliği yapmak istiyordu, bunu sezon başında yapmalıydı, ya da hiç yapmamalıydı.

Bu kadroyu Fatih Terim kurdu, bu sebeple Mancini' yi istifaya davet etmek anlamsız, Fatih Terim' e laf atmak da manasız, belki de kalsaydı takımı yine şampiyon yapacaktı, belki de şu andan bile kötü olacaktık, bunu bilmenin de imkanı yok zira başkan hocayı kovdu.

E yönetimde de tuhaf tuhaf görev değişiklikleri olduğu da malum.

Sezon başında bir kumar oynandı ve kaybedildi.

Kumarı oynayan da belli, eleştirilmesi gereken de.

-

gayet okuyoruz GS da her düşünceden insan var.hakan şükür cemaatciydi senin gibi adamlara uyup kovsamıydık saçma sapan konuşma.ft mhp li bu bılınen bir şey ne yapalım yani.GS da her düşünceden insanlar devamlı olacaktır.30 milyon taraftarı olan takım senin düşüncelerine göremı yonetılcek.

Hala çarpıtıyorsun yahu.Bir siyasi düşünceye sahiptir herkes.Ama bunu galatasaray yöneticiliği yaparken ön planda tutamazsın.Albayrak akp mitinglerine adam taşıyan biri.Ft ise her devrin adamı.Hikayenin ustasında gördük mhpliliğini.Aynı şey biri çıksa kılıçdaroğlu'na yakın dursa ona da söylerim.Chp'li olabilirsin ama yöneticiysen bunu ön planda tutamazsın.Çünkü sen galatasaray yöneticisisin.Sen çıkıp lig tv''den allah razı olsun diyemezsin.Sen her cümlenin başına başbakanım da başbakanım diyemezsin.

bugün begenmedim yine taraftari, selcuk-ceyhun-burak'a tepki gösterilmedi.

Maçta samanyolunu söyleyip laylaylom yapıp takımı sabote edenlere tepki göstermeyenler mi başkana istifa demiş ,,

HALT emişler ,

uyanın beyler uyanın Ünal Aysal'ı sevmeyen Adnan polat gibi kukla yapamayan siyaset-şike lobisinin taşeronlarına kapılmayın ,

maç kaybedilir şampiyonlukta kaybedilir ne ilk nede son ,

ama Ünal Aysal stratejik bir güç bu şike sürecinde ülkeye göbekten bağlı birisi başkan olsaydı ...

O kadar da fazla gözünüzde büyütmeyin, o kadar kudretli, stratejik bir güç olduğunu düşünmüyorum.

En basit örnek;

"Ya bu yabancı kararı değişecek, ya o kararı verenler"

Bekliyoruz.

Her ne kadar bu sezon çok hatalı kararlarsa alsalar da bir taraftar grubu 2 sezondur görevde olup 2 sezondur şampiyon olan başkanını ve yönetimi nasıl istifaya davet edebilir? Hadi Mancini'yi anladık, orada durum belli de yönetimi ve Ünal Aysal'ı istifaya davet etmek nasıl bir cehalettir? Nasıl bir kafanın ürünüdür? Allah akıl fikir versin, başka da diyecek birşeyim yok.

bu zihniyyete boyle.bana gore Adnananlar ve sayin basarili TD miz Georghe Hagi geri gelsin.

Hala çarpıtıyorsun yahu.Bir siyasi düşünceye sahiptir herkes.Ama bunu galatasaray yöneticiliği yaparken ön planda tutamazsın.Albayrak akp mitinglerine adam taşıyan biri.Ft ise her devrin adamı.Hikayenin ustasında gördük mhpliliğini.Aynı şey biri çıksa kılıçdaroğlu'na yakın dursa ona da söylerim.Chp'li olabilirsin ama yöneticiysen bunu ön planda tutamazsın.Çünkü sen galatasaray yöneticisisin.Sen çıkıp lig tv''den allah razı olsun diyemezsin.Sen her cümlenin başına başbakanım da başbakanım diyemezsin.

carpıtan sensın albayrakın akp lı olması chp lı olması benı ılgılendırmez.ft mınde aynı şekıl.basarılılar mı basarılılar bıttı.baskan da akp lı degıl klup uzerınden de msj lar verıyor o da gıtsın o zaman hemen.bırakın sagcı dıye ft duşmanlıgını bu adam uefa kupasını alırkende aynıydı 6 şampiyonluk kupasını kazanırkende.

yonetim yarin istifa edince nolacak

tuhaf fikirleriyle forumu tuvalete cevirenler disari

carpıtan sensın albayrakın akp lı olması chp lı olması benı ılgılendırmez.ft mınde aynı şekıl.basarılılar mı basarılılar bıttı.baskan da akp lı degıl klup uzerınden de msj lar verıyor o da gıtsın o zaman hemen.bırakın sagcı dıye ft duşmanlıgını bu adam uefa kupasını alırkende aynıydı 6 şampiyonluk kupasını kazanırkende.

Cidden algı sorunun var senin.En başında dediğim gibi başaralılar mı başarılılar argümanı için başarı için her yol mubahcılar için suyun karşı yakası var gidin orayı destekleyin.Bizim kulübü kuranların ilkeleri vardı.Biz de ona sahip çıkarız.İktidarlara yakın olmayız.Bizim kulübümüz partilerden daha yaşlı daha eski lisemiz bu ülkenin kuruluşundan eskidir.Herkes galatasaray'ın ne olduğunu iyi bilmelidir.

Cidden algı sorunun var senin.En başında dediğim gibi başaralılar mı başarılılar argümanı için başarı için her yol mubahcılar için suyun karşı yakası var gidin orayı destekleyin.Bizim kulübü kuranların ilkeleri vardı.Biz de ona sahip çıkarız.İktidarlara yakın olmayız.Bizim kulübümüz partilerden daha yaşlı daha eski lisemiz bu ülkenin kuruluşundan eskidir.Herkes galatasaray'ın ne olduğunu iyi bilmelidir.

senın bu yazdıgın zırvaların yaptıgın demogojının GS ın kayserıspora kendı sahasında yenılmesıyle ne alakası var ben bunu anlamadım.biz iktidarlada yakın olmayız muhalefetle de 30 mılyon taraftarı olan bır klup siyasete bulaşmaz.çunku her görusten taraftarı var.

Geri
Üst Alt