Bu Nasıl Bir Taraftar Topluluğudur?

Bunların alayı paralı asker, maaşlı eleman. Ayık olun.

Bunun sebebi camia yi yaralayan Fatih Terim. Dedigim gibi ikiye böldü ego Terim. Birde hala savunanlar var.

1905'den 2014'e kadar takımının aralıksız şampiyon olduğunu sanan mal kitledir.

belkıde 1905 ten 2014 de kadar sampiyon olmadıgımızı bılen sana 6 şampiyonluk uefa kupası alan adamın kovulmayacagını bılen adnan özturk alı durust albayrak gıbı yönetıcılerın olmadıgında bu takımın bu hallere dusecegını bılen ve tepkı gösteren mal olmayan taraftar grubudur.

rijkaardı Fatih hocayı istifaya çağıranlarla aynı kafa.. Bir şeyler iyi gitmeyince hemen istifa... Mancini'yi göndermek de YANLIŞ. Bekleyin bir sezon bitsin.

belkıde 1905 ten 2014 de kadar sampiyon olmadıgımızı bılen sana 6 şampiyonluk uefa kupası alan adamın kovulmayacagını bılen adnan özturk alı durust albayrak gıbı yönetıcılerın olmadıgında bu takımın bu hallere dusecegını bılen ve tepkı gösteren mal olmayan taraftar grubudur.

yoo bildiğin gerizekalı.

Ee neymiş. Başarının mimarları şimdiki yönetim değilmiş.

Konuyu acan arkadaş yönetiminin 100de 99 değişdiğini bilmiyor herhalde sezon başlamadan önce.

Sonuçta ayni başkanın dönemindeki yönetimler. Herkes hatalar yapabilir, önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Ünal Aysal'ın sezon sonunda gerekli yaptıımları yapacağını düşünüyorum. Bu adam hemen istifaya davet edilecek kadar kredisiz değil asla, olamaz da. Bu kötü giden sezonda bile yapılan sponsorluk anlaşmaları, markalaşma yolunda atılan adımlar ortada. Lütfen biraz anlayış. Ne yani bu adam yerine başkası gelse daha mı iyisini yapacak? Bana kalsa bazıları 2010'lu zamanları çok özlüyorlar.(senin için yazmadım, alınma abi)

Anlık bir öfke patlamasıdır.Aynı taraftar bu ruhsuzları bütün maç destekledi.

Zaten Galatasaray'da iyi olan herşeyi küçümseyin bir isim takın.Tok kebabçı yok polarcı, bitseniz de kurtulsak

17 Aralıktan bu yana Gs'nin puan kayıpları manidar. Elinden tutan yok çünkü. Ee her iki tarafta çok meşgul. Salih uçan böyle bir tweet attı sildi bende gördüm attığını bu çocuk neyin nesi

Ünal Aysal'a karşı yapılan istifa söylemleri oldukça kırıcı ve saçma. Başkanın daha işi bitmedi. Umarım bırakma gibi bir karar vermez. Büyük yıkım olur. Taraftar özelinde ise artık şu tezahüratları yenilemeli ve takımı daha motive edici tezahüratlar söylenmeli.

1-2 sene şampiyon olamazsak herhalde bunlar başka takımı tutacak ne kadar kepaze bir taraftar topluluğumuz var keşke avrupada başarılar elde edip uefa alıp böyle başarıya odaklı basit veletlerin oluşturduğu taraftara sahip olmasaydık diyorum bazen.

2 sezondur sampiyon başkan demışsınde asıl sampiyon yapan FT adnan özturk alı durust albayrak gıbı iş yapan adamlar gıdınce başkanın şampiyon falan olmadıgını göremıyorsun herhalde.

Hangisi onlar tayyip'in göt kılı olan ft ile abdürrahim mi ?Onlar olsa nah çıkardın sen twitter şeysiyle ısınmaya.Galatasaray ilkesi olmayan adamların yönetimde işi yok.Başarı için her yol mubah diyorsanız adres suyun karşı yakası galaasaray değil.

Sonuçta ayni başkanın dönemindeki yönetimler. Herkes hatalar yapabilir, önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Ünal Aysal'ın sezon sonunda gerekli yaptıımları yapacağını düşünüyorum. Bu adam hemen istifaya davet edilecek kadar kredisiz değil asla, olamaz da. Bu kötü giden sezonda bile yapılan sponsorluk anlaşmaları, markalaşma yolunda atılan adımlar ortada. Lütfen biraz anlayış. Ne yani bu adam yerine başkası gelse daha mı iyisini yapacak? Bana kalsa bazıları 2010'lu zamanları çok özlüyorlar.(senin için yazmadım, alınma abi)

Ben başkanı istifaya davet etmedim bu sonucdan sonra. Ben başkanı çok daha evel istifaya davet ettim ama bu sonuclarla alakası değildi.

Başlıkyazında biraz yanıltıcı olduğu için biraz düzeltme hisi duydum okadar. Bir iki yenilgi ile ben başkanımızıasla istifaya davet etmem. Okadarda değilim yani. Hoca ama gözümden tamamen düşdü bir kac futbolcular ile birlikde.

Hangisi onlar tayyip'in göt kılı olan ft ile abdürrahim mi ?Onlar olsa nah çıkardın sen twitter şeysiyle ısınmaya.Galatasaray ilkesi olmayan adamların yönetimde işi yok.Başarı için her yol mubah diyorsanız adres suyun karşı yakası galaasaray değil.

Helal be renkdas.

burda kebapçı parator gıbı sallayan acaiplerden çok daha ıyı taraftar.adamlar barı her koşulda gıdıp statta takımlarına destek oluyorlar.burdakı klavyecılere kalsa GS maçarını 300-500 kışıye oynar.ayrıca düşündüklerini yüksek sesle de söyluyebilecek gibide karakterleri var.forumlarda kebapçı parator gibi lakap takanları keşke statlarda da görseydik.biri de deseydi kebapçı istifa diye.ama nerdeee

Umarım başkan fevri davranıp bırakmaz, işleri batırdı toparlamakta boynun borcu.

mac boyunca bayik sesle haydi cimbom haydi cimbom haydiiii tam zamani tam zamani simdiiii diyen max 200 kisilik, zamaninda hagiye bile kufur etmis, havaalaninda futbolcuya saldirmis, polarci bos kitlenin soylediklerini herkese mal etmek komedi olarak nitelendirilebilir

Geri
Üst Alt