yücel tuncel
Kırmızı Üye
- 3 Eylül 2012
- 2.133
- 1
- 858
Sorun Başkanda değil Hocada takımda otoretesi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1905'den 2014'e kadar takımının aralıksız şampiyon olduğunu sanan mal kitledir.
belkıde 1905 ten 2014 de kadar sampiyon olmadıgımızı bılen sana 6 şampiyonluk uefa kupası alan adamın kovulmayacagını bılen adnan özturk alı durust albayrak gıbı yönetıcılerın olmadıgında bu takımın bu hallere dusecegını bılen ve tepkı gösteren mal olmayan taraftar grubudur.
Ee neymiş. Başarının mimarları şimdiki yönetim değilmiş.
Konuyu acan arkadaş yönetiminin 100de 99 değişdiğini bilmiyor herhalde sezon başlamadan önce.
yoo bildiğin gerizekalı.
2 sezondur sampiyon başkan demışsınde asıl sampiyon yapan FT adnan özturk alı durust albayrak gıbı iş yapan adamlar gıdınce başkanın şampiyon falan olmadıgını göremıyorsun herhalde.
Sonuçta ayni başkanın dönemindeki yönetimler. Herkes hatalar yapabilir, önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Ünal Aysal'ın sezon sonunda gerekli yaptıımları yapacağını düşünüyorum. Bu adam hemen istifaya davet edilecek kadar kredisiz değil asla, olamaz da. Bu kötü giden sezonda bile yapılan sponsorluk anlaşmaları, markalaşma yolunda atılan adımlar ortada. Lütfen biraz anlayış. Ne yani bu adam yerine başkası gelse daha mı iyisini yapacak? Bana kalsa bazıları 2010'lu zamanları çok özlüyorlar.(senin için yazmadım, alınma abi)
Hangisi onlar tayyip'in göt kılı olan ft ile abdürrahim mi ?Onlar olsa nah çıkardın sen twitter şeysiyle ısınmaya.Galatasaray ilkesi olmayan adamların yönetimde işi yok.Başarı için her yol mubah diyorsanız adres suyun karşı yakası galaasaray değil.
Helal be renkdas.
senın attıgın msj lara bakınca onlar daha akıllı gıbı geldıde ondan sordum kusura bakma.