Bu Sene Devam Eden Mevcut Kirli Düzen İçin Ne Yapılabilir?

5ff17a3455428017d04f8f4a.webp

Yönetim adam olsa çıkar derki sene başından beri rakip camia kayrılmaktadır.

Yöneticilerinin sosyal medyada fetöcü paylaşımları dikkat çekmektedir.

Karşı taraf her maç kayrılmaktadır. Başak maçında adalet olsa dibi boylayacaklardı ama el birliğiyle dipten çıkarıldılar.

Karşı camia transfer şikesi yapmıştır, oyuncularla çifte sözleşmeler yapmıştır.

Vs vs

Ülkede yabancı kuralından tut stad isimlerindeki arena ibaresini kaldırtmaya kadar her boka burnunu sokan, şike yapan takım küme düşmesin diye Yıldırım Demirören denen kuklayı TFF başkanı yapıp 58.maddeyi apar topar değiştirten, kişilerin yaptıklarının cezasını kurumlar çekmemeli diyerek şike sürecinde Fener'i savunan, Beşiktaş maçında Şenol Güneş'e edilen küfürler atılan yabancı maddeleri bile kumpas olarak nitelendiren Tayyip denen adamdan kurtulmadığımız sürece Fener kollanmaya devam edecek. Ülkeye bir gram faydan yok futboldan bari uzak dur be adam.

her zaman yaptıgımız gibi şampiyon olup kudurtmak en güzeli

Sari kartlik hareketlere bize kirmizi veriyorlar Rakiplere kirmizilik hareketlere sari veriyorlar.

Yonetim birkere bile sesini cikarmadi. Ne yazikki basimizda yonetim yok.

Adamlar 2 penaltimizin verilmedigi macta ofsayta ofsayt degil diyip agladilar

Durmadan bir algi bir itlik pesindeler. Ne yazikki medyada cevap veremiyoruz. Her yeri ele gecirmisler ama vasifsiz olduklari icin net basari gelemiyor. Sadece parasiyla medyayi eline almaya calisiyor koc. Vizyonsuz oldugu icin bir yere kadar gidiyorlar. Sadece medya olsa iyi. Sahada hakemlerde kolluyor. Ona ragmen rezil oynuyorlar

Sari kartlik hareketlere bize kirmizi veriyorlar Rakiplere kirmizilik hareketlere sari veriyorlar.

Yonetim birkere bile sesini cikarmadi. Ne yazikki basimizda yonetim yok.

Adamlar 2 penaltimizin verilmedigi macta ofsayta ofsayt degil diyip agladilar

Durmadan bir algi bir itlik pesindeler. Ne yazikki medyada cevap veremiyoruz. Her yeri ele gecirmisler ama vasifsiz olduklari icin net basari gelemiyor. Sadece parasiyla medyayi eline almaya calisiyor koc. Vizyonsuz oldugu icin bir yere kadar gidiyorlar. Sadece medya olsa iyi. Sahada hakemlerde kolluyor. Ona ragmen rezil oynuyorlar

Mesele sadece Koç olsa, vasıfsız olduğundan sorun olmaz, bir de Nihat abisi var, istese de tarafsız olamaz, çünkü ikinci başkanlık yaptı. Ve açık açık 28 şampiyonluktan bahsediyor. İşte bu durumda haksız rekabet ortaya çıkıyor. Hakem de disiplin kurulları da diğer takımlarda taraflı oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok güzel atasözlerimiz var bizim . "Dinsizin hakkından, imansız gelir" herşey o kadar aleni iken, bunları dosya haline getirerek, gizliden de değil açık açık UEFA ve FIFA ya ileteceksin. Kaldı ki FIFA ve UEFA siyasetin futbola karıştıran federasyonlara ciddi yaptırım uyguluyor.

Çok mu korkuyorsun, ver yurt dışında yaşayan bir Galatasaray 'lıya yetkiyi o götürsün teslim etsin. Ceza geldikten sonra bak bir daha yapabilecekler mi. Ha yine mi yapmaya başladılar aynı şekilde devam, zaten mimliler.

Çok güzel atasözlerimiz var bizim . "Dinsizin hakkından, imansız gelir" herşey o kadar aleni iken, bunları dosya haline getirerek, gizliden de değil açık açık UEFA ve FIFA ya ileteceksin. Kaldı ki FIFA ve UEFA siyasetin futbola karıştıran federasyonlara ciddi yaptırım uyguluyor.

Çok mu korkuyorsun, ver yurt dışında yaşayan bir Galatasaray 'lıya yetkiyi o götürsün teslim etsin. Ceza geldikten sonra bak bir daha yapabilecekler mi. Ha yine mi yapmaya başladılar aynı şekilde devam, zaten mimliler.

Bunlar iyice zıvanadan çıktı. Kendi aleyhlerine değil eleştiriyi gerçekleri bile söylemelerinden nem kapıp dünyayı ayağa kaldırmaya çalışıyorlar.
Herkese mesut altına sıçsa hayır o pislik değil altın yumurtluyor o dedirtecekler.
Herkes kral çıplak demeye korkacak bu gidişle. Bunlara anladıkları dilden cevap verilmediği sürece sindirecekler bu şekilde

Başkan konuşmuyor. Resmi siteden açıklama dahi yok.

Altur “Mıy mıy mıy”

Yusuf “Mıy mıy mıy”

Adamların yorumcuları bile tvden algı operasyonu yapıyor. Galatasaraylı gözüken yorumcuları bile almışlar.

Sene başından beri uğramadığımız haksızlık kalmadı, her maçta aleyhimize skoru etkileyecek en az 2 hata yapılıyor göz göre göre. Fenere ise tam tersi her maçta lehlerine 2-3 hata. Fakat sorsan bir de mağdurlar.

Şeytan tvden hakemlere uyarı bile yapıyor, artık Muslera’yı bile hedef gösterdi şeref noksanı. Her yerden çalışıyorlar her yerden.

1-2 hafta içinde bir aksiyon almazsak bizi yarışın dışında bırakmaya çalışacaklar. 2 maçta sarılık pozisyona kırmızı kart verirler çalarlar 5-6 puanımızı ki bunu yapacakları aleni şekilde ortada. Bugün fırsat bulamadılar mesela.

Zoruma gidiyor sahada kazanacağımızın kirli oyunlarla elimizden gidecek olması. Daha doğrusu buna sessiz kalınması.

Aksiyon alınmalı bir an önce yoksa çok pişman olacağız.

Bizim yonetim herşeyin farkında ama ses çıkarmıyor. Gerçekten arka planda başka işler dönüyor. Ben Galatasarayin haksızlık karşısında bukadar sustugunu hiç görmemiştim...

önce taraftarların birlik olup sosyal medyayı etkili bir şekilde kullanması ve gündem oluşturabilmesi lazım..

yönetim ise bir hukuk ekibi kurarak hem ülkemizde hem de avrupa nezdinde hak arayışlarını ve futbol dışı uygulamaları teşhir etmesi lazım.

Bu yönetim ne algı yapmayı ne de ağlamayı bilmiyor.

Herkesi üst üste koyup şampiyon olacağız, başka çare yok.

GS tarihinin gördüğüm en pısırık yönetimi. Yarın bir gün Kuşların aleyhine bir şey olunca (öyle satın alıp sarmalamışlar ki TFF yi medyayı ve hakemleri çok istisna bir durum olur bu) sanki kuşlardan önce onların adına ağlayacaklar gibi.

Geri
Üst Alt