Bu Sene Devam Eden Mevcut Kirli Düzen İçin Ne Yapılabilir?

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Evet arkadaşlar sezon başından beri fener lehine, bizim aleyhimize olan kararları tek tek yazmaya gerek yok. Tarafsız bir düzende şu anda 15 puan gerimizde olurlardı.

Geçen hafta fenerle oynadığımız maçta mağdur olan taraf biz olmamıza rağmen inanılmaz bir mağduriyet yarattılar. Ben bugün uydurma bir penaltı bekliyordum ama ceza sahasında öyle bir pozisyon gelişmedi yoksa çalarlardı. Ama attıkları 2. Golden önce net, faulün tanımı gibi faul var. VAR’dan çağırmadılar bile.

Gümrük’ün futbol oynamaya 2-0’dan sonra başlaması falan da bir acayip. Olay sadece TFF, hakemler mevzusu da değil yani.

Kulüp, taraftar olarak 2-3 hafta içinde işe yarayacak bir aksiyon almazsak bizi puan olarak 5-6 puan geri atabilirler. Kısa vadede çözüm getirecek yollar/tepkiler ne olabilir?

Kısacası hakkımızın yenmemesi için ne yapmalıyız? Gerekirse taraftar kulübü harekete geçirecek artık.

Türkiye'de zihniyet komple değişmeli. Eğitim sistemi baştan aşağıya değişmediği sürece bu böyle devam edecek. Tahminen bi 20 sene daha değişmez Türkiye'deki düzen.

Evet arkadaşlar sezon başından beri fener lehine, bizim aleyhimize olan kararları tek tek yazmaya gerek yok. Tarafsız bir düzende şu anda 15 puan gerimizde olurlardı.

Geçen hafta fenerle oynadığımız maçta mağdur olan taraf biz olmamıza rağmen inanılmaz bir mağduriyet yarattılar. Ben bugün uydurma bir penaltı bekliyordum ama ceza sahasında öyle bir pozisyon gelişmedi yoksa çalarlardı. Ama attıkları 2. Golden önce net, faulün tanımı gibi faul var. VAR’dan çağırmadılar bile.

Gümrük’ün futbol oynamaya 2-0’dan sonra başlaması falan da bir acayip. Olay sadece TFF, hakemler mevzusu da değil yani.

Kulüp, taraftar olarak 2-3 hafta içinde işe yarayacak bir aksiyon almazsak bizi puan olarak 5-6 puan geri atabilirler. Kısa vadede çözüm getirecek yollar/tepkiler ne olabilir?

Kısacası hakkımızın yenmemesi için ne yapmalıyız? Gerekirse taraftar kulübü harekete geçirecek artık.
sandıkta herkes akıllı olursa futboldan ziyade çok şey değişir çok da siyasi yazmayayım

Şu kafada olanların çoğunluk olduğu bir ülkede hiç bir şey yolunda gitmez

Balık nerden kokardı ?
İstanbul da bir ilçe soğuk diye bir laf vardi.
Önümüze bakarak yürümemiz söylememiş miydi bize ....

Biz çok geç kaldık birşeyler yapmak için önce siyasetten korkmayacaksin sonrada güçlü bir başkan olacak çıkacak canlı yayına hukuksuz olan tüm eylemleri ve tffyi dünyadaki resmi kurumların hepsine şikayet edecek ama bunu gizli sakli değil.canli yayınlarla yapacak yani tffyi itin gotune sokacak tehdit edecek bukadar basit
Oyunu kuralına göre oynamadığı n sürece ezilmeye mahkumsun fatih hoca olmasa dahada rezillikler olurdu basimizdaki başkan ve yönetim sırf edebiyat yapıyor icraat 0

Kısa vadede yapılacak en iyi şey hakemleri baskı altına almak, şampiyonu onlar belirliyor çünkü.

Gelecek için ise göz önünde olmayan isimleri geçmeyen ama önemli kademelere Galatasaraylı isimleri zorlamak. Tahkim-MHK-PFDK gibi kurumlar tabi bu tren kaçtı hemen olmaz. Şuan en doğrusu hakemler üzerine oynamak, sesimiz gür çıkar ise pozisyonlar ve takdir haklarının çoğunu lehimize çevirebilir.

Bir de ki bu çok önemli Fatih Hoca nın kafasını rahat ettireceksin o uğraşmayacak, örnekleri çoktur Hoca ne zaman bu işlere dönse takım düşüyor Fatih Hocayı bunlar meşgul etmeyecek takım meşgul edecek.

58. saniyeden sonra

tam bunu atacaktım siz atmışsınız hakan hocam siyaset her boka elini atmasa çoğu şey düzelir bırakın zengin hayatınızı yaşayın lüks yatlar alıp deniz sefası yaşayın türk futbolunu biz garibanlara bırakın futbolun başında iş adamı olursa burnu boktan çıkmaz o yüzden milli takımı desteklememeye tam gaz devam forza san marino

Şampiyon olmak kardeş, şampiyon...

RamizKaraeski.webp

Hiçbirşey yapamayız,bu düzen böyle geldi ,böylede gidecek

en fazla eleştiri yaparız refleks gereği oda pek bişeyi değiştirmiyo

Bu sene gerçekten büyük bir algı var. TFF, mhk, pfdk, görsel medya, sosyal medya, siyaset her yerde febe düzeni kurmuş bize saldırıyorlar. Haksız oldukları konularda bile haklı konuma geçiyorlar. Kendilerine bir şekilde fayda sağlıyorlar. Gerçekten zor bir sene. Umarım bi şekilde şampiyon oluruz.

TRT Sporda 3 adet f5 avukatı var maşşallah cansiperane savunuyorlar pozisyonları.

Yayın hakları ihalesi de febeli birinin eline geçecek.

daha görecek günler var yani.

Bu düzene müdahale etme şansı yok gibi bir şey. atama usulü gelen bir tffyi istifa et diye gönderemezsiniz.

Gitse bile, yerine gelecek yine benzer renktir

Geri
Üst Alt