Bu Sene Sizi Tatmin Edecek Başarı Nedir?

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Tabiki en iyisini isteriz ama son 2 senedir kötü performans sergiliyoruz, Avrupa'da başarıya aç duruma geldik. Hoca Galatasaray'ın 3 senesini düşünerek hareket edeceğiz diyor. Ligde yine fazla takım var maraton uzun. Dar kadro kurarsak covid ve sakatlık belaları ile maçlarda çok eksik kalıyoruz. Acaba sadece ligde ilerlememiz sizi tatmin eder mi yoksa illaki avrupada başarı ister misiniz?

*Başarı ifadesi biraz ucu açık bir ifade ama son 16, ÇF başarı sayılabilir

Lig+Türkiye Kupasını almamız yeter Avrupa'da başarı beklentim yok bu sezonluk.

Lig+Konferans ligini tercih ederim. Yıllar evvel Juventus ile karlı havada oynadığımız bir maç vardı o maçta elenmemizi çok istedim çünkü elenmemiz durumunda Uefa kupasını alacağımızdan adım gibi emindim. Eğer o gün maçı kaybetseydik Galatasaray şuan farklı bir seviyede olabilirdi.

Lig+Konferans ligini tercih ederim. Yıllar evvel Juventus ile karlı havada oynadığımız bir maç vardı o maçta elenmemizi çok istedim çünkü elenmemiz durumunda Uefa kupasını alacağımızdan adım gibi emindim. Eğer o gün maçı kaybetseydik Galatasaray şuan farklı bir seviyede olabilirdi.
juventus ts ile eşleşmişti
sonrasında fiorentina ve benfica

1627079334918.webp

biz ts ile eşleşemeyeceğimiz için kazık bir kura çekerdik burada y.ihtimalle

Şampiyonluk
Avrupada başarı
İyi oyun

Umut vadeden bir oyun

Buna indirgedim beklentimi

Sampiyonluk ve avrupa da basari

Özelikle avrupa da basari cok önemli,insanlar basarisizliga alistilar artik psv den 5 yiyoruz Kimse den ses yok alistirdilar resmen

Illa avrupa sampiyonu olalim demiyorum tabiki Ama en azindan Son 16 mumkun olmali uefa da

biz ts ile eşleşemeyeceğimiz için kazık bir kura çekerdik burada y.ihtimalle
O yıl kupayı sevilla almıştı. Orta saha ikilileri Rakitic ve Kondogbia'ydı bizim ikilimiz Selçuk ( formda olduğu zamanlar) ve Felipe Melo'ydu bu orta ikililerde bence Sevilla bizden üstündü geri kalan mevkilerde ise biz güçlüydük. Tevezli Pogbalı Chiellinili Juventusu yendiğimizi unutmamalısın.

Sezonun genelinde keyif veren bir oyun istiyorum. Maclar keyifsiz olunca sampiyonlugun cokta onemi yok benim icin, sonucda sampiyon olunca bizim cebimize bir para girmiyor.

Hocanin avrupa ligi yada konferans ligi ön elemelerinde bilerek elenmeye cabalamamasi beni tatmin etmeye yetecektir, zira kendisi her basin toplantisinda fazla mac oynamaktan yakinmakta, avrupa umrunda degil adamin

İyi oyun-Şampiyonluk ve avrupa da min 16.00 başarı puanı. Sonuçta 5.senesine giren bir hocamız ve birbirini tanıyan bir oyuncu grubumuz var artık.

Geri
Üst Alt