Dürüst olacağım, yolun başında biliyordum böyle olacağını. Başka hesaplarımda dile de getirdim. ZTK için favori olacağımızı düşünüyordum. Yani bu sene bu köklü değişiklik yolunda en az üçüncülük, şampiyondan en az sekiz ya da on fark ve üstüne bu kupa benim için evet AL grubunu geçmek kadar gerçekçi ve tırnak içinde diyeyim yeterliydi. Ama bazı beklentilerim de vardı, o da teknik ekibin yenilenmesi. Madem takım sıfırdan, ekip de toylardan değil de daha bilindik ve artık Terim'in ben buna yerimi bırakacağım diyeceği bir isimdi. Ama gel gör ki hepsinde tepeden tırnağa çuvalladılar. Ve bizim bu son es geçme sezonumuz olduğundan gelenlerin işi zor. Kurulan takımda dört beş isim harici bir vasatlık var, sınırı geri getirecekler belki, işimiz tekrardan hiç ama hiç kolay olmayacak. Bu sebeple proje üzülerek diyorum ki daha şimdiden enkaz. Nasıl toparlayacağız bilmiyorum. Tek bildiğim yine 11-12 gibi full yenilenme. Ki önümüzdeki sezon şampiyonluk şart olacağından göreceksiniz tecrübeli isimler ağırlıkta olacak yani bu gençleşme masalı başlamadan bitecek. Bu ülke iklimine uygun bir fikir değil bu. Ben de çok isterim fakat alt yapıların halı ortada. Dört takım var AS hepi topu iki elin parmağı kadar belki çıkardık belki çıkarmadık. Zorda kalmadıkça şans da vermiyoruz zaten. Mustafa Kapı olayı var malum. Yani ederi bu bu ülkenin. Bir tek çift pasaportluların şansı yaver gider belki onun harici ben hiç anımsamıyorum ki yurt dışında şöyle kalıcı bir yerli Türk futbolcu, son yıllarda. Biz bile gidip yabancılara yaptık yatırımı. Ama ülke kafa yapısı malum. Yayın hakkını Katar'a satarlar, kupa maçını orada oynatıp kulüpleri pazarlarlar ama işte daha ileri gidemeyin diye de yabancı sınırı derler. Böyle zırt pırt kural değişen bir tiyatro liginde de sen gençleşeceğim diyorsun...