Bu Senenin Tek Tesellisi Türkiye Kupası ve Fener'in Başarısızlığı

Ali Kenan Atay

Kırmızı Üye
Bu günlere geleceğimiz daha sezon başından belliydi. Yabancı sınırlamasının kaldırılmasını en kötü kullanan biz olduk.
Üstüne Hamza ile yolumuza devam ettik. Neden çünkü şampiyon yapmıştı takımı. Yetmedi yerine denizliyi getirdik sonradan geldiği bjkyi şampiyon yaptığı için. Şuan hamza kalsaydı şampiyon olamazdık ama bu kadar farkta olmazdı.

Neyse olan oldu bu saatten sonra önümüzde sadece Türkiye Kupası kaldı.

Daha fazla berbat bir sezon geçirmemiz için bu kupayı fenere karşı kazanmalıyız ki bir işe yarasın.

Bu yeter mi yetmez.

Yine fenerin bragaya elenmesi mümkünse fark yemesi

ve yine fenerin bunca para dökmesine rağmen şampiyonluğu kaptırması bizi sevindirecek veya fazla üzmeyecek.

heee bir de arenada ezici bir oyunla galip gelmemiz bu maddelere eklenebilir ki bana göre en zoru da bu.

sonuç olarak onların bu başarısızlığı bizi bir senelik daha kötü sıkıntılardan koruyacak.

Bu yönetim ve takımdan da gelecek sene içinde başarı beklemiyorum. Büyük değişim şart.

Ztk umrumda değil 1 sene daha tek 4 yıldızlı olarak gezmenin verdiği haz yeter..

TR Kupası + ligde ilk 4 + Fb'nin 3 kupada da sıfır çekmesiyle 3 kupa almış gibi sevinirim, yalan yok.

F.Bahçe umrumda degil biz kendi takimimiza konsantre olalim

Tabi Fener 0 çekerse Fener taraftarinin meltdowni izlemek ayri keyif verir

Forumdaki kuşlar üzülür şimdi böyle konular açmayın

berbat geçen senede bile sezonu kupayla tamamladık. en kötü sezonumuz böyle olsun diyelim. :)

En az hasarla kapatıldı sezon kupayı da alarak. Avrupada cezamızı da çekmiş oluyoruz seneye. Lig için sadece konsantre olup ilerki sene şampiyonlar liginde olmaya bakalım.

Çok ama çok önemliydi dünkü kupamız be. Saol azize....pardon poldi:)

valla abi bu sezonki Galatasaray'ı baz alırsak;

bu sene bence mükemmel bitti :yenieek:

En az hasarla kapatıldı sezon kupayı da alarak. Avrupada cezamızı da çekmiş oluyoruz seneye. Lig için sadece konsantre olup ilerki sene şampiyonlar liginde olmaya bakalım.

Çok ama çok önemliydi dünkü kupamız be. Saol azize....pardon poldi:)

Three-peat oldu şaka maka. :D Seneye de alıp 4 sene üst üste olur mu dersem linç edilmem umarım. :D

Bu kupaya teneke meneke diyenler var da çok çok yanlış düşünüyorlar bence.Avrupa bileti,Süper Kupa finalinde maç,final para ödülleri hasılatları falan,bence iyi ki var Türkiye Kupası.Bu kupa olmasa şimdi ne kadar rezil bir sezon geçirdiğimizi konuşuyor olurduk.Fenerliler'in gazına gelip de teneke meneke denilmesine kızıyorum.Bugün Galatasaray daha büyük bir kulüpse,daha başarılı bir kulüpse UEFA Kupası'ndan sonraki kupa lig değil,bu.Tam 11 kupa fark atmışsın Fener'e.En yakınındaki Bjk ile de 8 kupa fark var.

Hakkımı bu sezon helal ettim kupa filan umrumda değildi ligi 5. bitirmeleri gerekirdi zaten.Yanlız finalde şikecilere koymak hem prestij hemde onların çöküşünü hızlandırmak için tarihi fırsattı iyi değerlendirdik.Gelecek sezon akılcı hamleler ile zaten sadece ligde oynayacağız şampiyon olmamamız için hiçbir neden yok

Elbette kötü sezonlar olacak. Her sene şampiyon olmak gibi bir durumumuz yok.Yarışın içinde isek kazanırız. Biz genelde dinlenme sezonları geçiririz. Sonrası malum.

En kötü sezonumuza baktığınızda ortaya çıkan manzara bile Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ki farkı ortaya koyuyor. Adamlar tarihlerinin en büyük yatırımını yaptıkları sezonda tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'a diş geçiremediler. Tarihimizde en çok gol yediğimiz sezonda adamlar bize 3 maçta 1 gol atabildi. Dolayısı ile bu da üçün birini almalarına vesile oldu.

Ayrıca milyonları sokağa saçan ve ligin gol kırma rekorlarını alt üst edeceği iddia edilen Fenerbahçe gerçek anlamda golcüsü olmayan Galatasaray'ın attığı gol sayısının yanına bile yaklaşamadı. İşin son noktasında ise tarihinin en kötü Galasataray'ı ile tarihin en bütçeli Fenerbahçesinin son buluşmasında kupa Galatasaray'ın oldu. Neymiş efendim adamlar bize bilmem kaç puan fark atmış. Kupadan sonra bile bunu yazanları görüyoruz. Adı üzerinde tarihin en kötü Galatasaray'ı diyoruz. Puan farkı atamayanı döverlerdi. Onun karşısında bile duramayan Fenerbahçe'ye halen ezeli rakip falan denmesini de manidar buluyorum. O kadar puan farkı attı da ne oldu ? Şampiyon kim oldu ? Kupayı kim aldı ? Süper Kupa maçını kimler oynayacak ?

Tarihimizin en kötü sezonlarından birisini Fenerbahçe'den başarılı bir şekilde sonlandırdık. Gerisi de laf-ı güzaf.

Three-peat oldu şaka maka. :D Seneye de alıp 4 sene üst üste olur mu dersem linç edilmem umarım. :D

Bu kupaya teneke meneke diyenler var da çok çok yanlış düşünüyorlar bence.Avrupa bileti,Süper Kupa finalinde maç,final para ödülleri hasılatları falan,bence iyi ki var Türkiye Kupası.Bu kupa olmasa şimdi ne kadar rezil bir sezon geçirdiğimizi konuşuyor olurduk.Fenerliler'in gazına gelip de teneke meneke denilmesine kızıyorum.Bugün Galatasaray daha büyük bir kulüpse,daha başarılı bir kulüpse UEFA Kupası'ndan sonraki kupa lig değil,bu.Tam 11 kupa fark atmışsın Fener'e.En yakınındaki Bjk ile de 8 kupa fark var.
Fark bukadar olduğu için teneke kupası diyorlar zaten. Tam tersi olsa Türkiye futbol tarihinin en büyük ikinci kupası diye hava atmaszlarsa dişimi kırarım

Elbette kötü sezonlar olacak. Her sene şampiyon olmak gibi bir durumumuz yok.Yarışın içinde isek kazanırız. Biz genelde dinlenme sezonları geçiririz. Sonrası malum.

En kötü sezonumuza baktığınızda ortaya çıkan manzara bile Galatasaray ile Fenerbahçe arasında ki farkı ortaya koyuyor. Adamlar tarihlerinin en büyük yatırımını yaptıkları sezonda tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'a diş geçiremediler. Tarihimizde en çok gol yediğimiz sezonda adamlar bize 3 maçta 1 gol atabildi. Dolayısı ile bu da üçün birini almalarına vesile oldu.

Ayrıca milyonları sokağa saçan ve ligin gol kırma rekorlarını alt üst edeceği iddia edilen Fenerbahçe gerçek anlamda golcüsü olmayan Galatasaray'ın attığı gol sayısının yanına bile yaklaşamadı. İşin son noktasında ise tarihinin en kötü Galasataray'ı ile tarihin en bütçeli Fenerbahçesinin son buluşmasında kupa Galatasaray'ın oldu. Neymiş efendim adamlar bize bilmem kaç puan fark atmış. Kupadan sonra bile bunu yazanları görüyoruz. Adı üzerinde tarihin en kötü Galatasaray'ı diyoruz. Puan farkı atamayanı döverlerdi. Onun karşısında bile duramayan Fenerbahçe'ye halen ezeli rakip falan denmesini de manidar buluyorum. O kadar puan farkı attı da ne oldu ? Şampiyon kim oldu ? Kupayı kim aldı ? Süper Kupa maçını kimler oynayacak ?

Tarihimizin en kötü sezonlarından birisini Fenerbahçe'den başarılı bir şekilde sonlandırdık. Gerisi de laf-ı güzaf.

ŞL önelemesinde de gümlerlerse 2. olmalarının hiçbir anlamı kalmayacak. :D

fenerin başarısızlığı bir galatasaraylı için teselli olamaz fenerin başarılı olduğu yerde daha başarılı olmak bizim için bir tesellidir.Fenerin başarısızlıklarına bel bağlayacak bir camia değiliz asla.

Fark bukadar olduğu için teneke kupası diyorlar zaten. Tam tersi olsa Türkiye futbol tarihinin en büyük ikinci kupası diye hava atmaszlarsa dişimi kırarım

Aynen öyle her şey onların işine geldiği gibi.Ligi bilmem Fener öne geçer,biz öne geçeriz eşit gider ama kupadaki 11 kupalık fark daha da artar ben sana söyleyeyim.

Geri
Üst Alt