Bu Sezondan İtibaren Süper Lig 3.sü ve 4.sü UEFA Konferans Ligi'ne Katılacak

ne mike yarayacak bu kupa?
inter totodan uefaya geçiş bileti vardı öyle bir şey mi olacak?

Rekabet kalmıyor ortalıkta aksine Juve, Realin işine gelir bu durum.

İngiltere İspanya Almanyadan direkt 4 takım gidiyor hadi İngiltere neyse de Valencia falan oraları direkt hakeden kulüpler değiller.

Bu düşünceyi fikirsel olarak kabul etmek dahi saçma.
NBA gibi yapsinlar, kendi liglerini kursunlar dedigin gibi zaten heriflerin ortalama bir oyuncuya odedikleri transfer parasi artik 70-80 milyon euro civarinda, bizim gibi takimlarda 3 milyon euro nun hesabini 60 gun boyunca yapiyor.

Büyük ülkelerin kupa şampiyonları UEFA'da, küçük ülkelerin kupa şampiyonları Konferans Ligi'nde olacakmış.
O zaman daha farklı bir orgy hedeflenmiş.

İkisi de dengeli olur ha Konferansın geliri daha az olur ve buradaki gelirler iyice Y gibi olur.

Kaçar takımlı olacakmış bunlar?

saçma bence.

en azından 1 takım gitmeliydi. AL'ye 1 takım göndermekte nedir abi?

Hak ettiğimiz seviyedeyiz. Avrupa Ligi'nde bile galibiyet alamayan takımlarımız var. Kendinizi kandırmayın.

O zaman daha farklı bir orgy hedeflenmiş.

İkisi de dengeli olur ha Konferansın geliri daha az olur ve buradaki gelirler iyice Y gibi olur.

Kaçar takımlı olacakmış bunlar?

Hayri ahbabımın attığı pdf'de 3 turnuvanın da grupları 32 takımlı görünüyor ama Konferans Ligi'nde gruplara direkt katılan takım yok,eleme fazla.

Hayri ahbabımın attığı pdf'de 3 turnuvanın da grupları 32 takımlı görünüyor ama Konferans Ligi'nde gruplara direkt katılan takım yok eleme fazla.
Hepsinde grup mu var bir de yuh yav. Kupa galipleri eleme şeklindeydi diye hatırlıyorum, konferansı en azından öyle yapsalarmış Uefa neyse de.

10 tane top 5 ligden 22 tane de diğer liglerden takım gelecek yanlış anlamadıysam. Fena olmaz gibi Uefa.

Bir kac seneye UEFA Honorable Mentions Cup'a gider bizim takimlarimiz.

Sampiyonlar Ligi'ni gectim UEFA Kupasi ilk turlari bile ulkemiz takimlarina fazla geliyor.

Bence bu katılım işlerinde ülke puan sıralaması değilde kulüp puan sıralamasına bakılması lazım

Misal Almanya'nin ülke puanı yüksek diye ligi 4. bitiren Hoffeinham tarzı takımlar direk cl gruplara giriyor bu saçmalık veya aynı örnek Ispanya içind e geçerli Villareal 4. bitirip direk cl gidiyor

Bunun yerine örnek kulüp başarı sıralamasında ilk 20 takim direk 20-30 eleme felan tarzı bir şeyler geliştirilebilir rakamları kafadan atıyorum bu kadar vaktim yok tek tek hesaplamaya

Lig şampiyonlarını ise direk alacaksın ki şampiyonlar ligi adının bir anlamı olsun. Burada da örneğin Belçika ligi şampiyonuna eleme oynatmayacaksın direk gel kardeşim diyeceksin.

Bu uefa çok değişti bizim gençlik dönemimizde futbol daha heyecanlıydı şimdi kimse supriz yapamaz oldu.

Uefa avrupa ligi yine 32 takım olacak ama artık daha güçlü takımlar olacaktır. Ayrıca Cl önelemeden elenenler de buraya gelecek. Sanırım Uefa bu kupayı daha önemli hale getirmek istiyor. Lakin konferans kupası denen şey ölü doğmuş geleceği olmayan zavallı bir kupadan öteye gitmez. Uzun ömürlü olması imkansız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt