GSCimbom
Üye Görüşü Bu Takıma Ekstra Hücum Antrenmanı Lazım
Melih Peker

Üye GörüşüBu Takıma Ekstra Hücum Antrenmanı Lazım

Melih Peker ·

Cevap
13
Okunma
225

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Hücum antrenman önerilerinizi yazın:
Ben en başa şu ikisini yazardım o kadar bariz ki..

1. Üçe iki hücumlarda pas tercihleri
2. Ceza yayı çevresinde hareketli topa şut antrenmanı

Başakşehir maçının ilk yarısında bile en az üç tane temiz gol olacak pozisyon sayarım.
Rakibi az yakaladığımızda yapılan hatalı pas tercihleri, cepheden kız gibi etkisiz ya da rakibin üzerine vurulan şutlar..

Bak iki ayda ve Kerem birlikte oynarken rakibimiz yakaladığımızda bu pozisyonları hiç harcamıyorduk resmen affetmiyorduk

Takımda Gomis yada Ziyech varken cepheden atılan şutlar ceza sahasına girer girmez çekilen sert plaseler büyük oranda gol oluyordu

takıma kalite lazım. eldeki paraya avrupa'nın en atletik takımlarından birini kurduk ama o kadro abdülkerimsiz bile oyun kuramıyor. ha sen kalite orta saha almak yerine 30 milyon verdiğin bekini bekte oynatabilirsen belki sıkıntılar azalır ama genel toplamda gene de kalite olarak seviyemiz takımlara göre çok gerideyiz. lang kız gibi oynayıp yunus da sakatlıktan çıktım diye topa ayağının ucuyla dokununca bu kabızlık kaçınılmaz oluyor. hocayı taktiksel anlamda kazandığı başarılara oranla komik buluyorum ama eldeki kadroyla olmayan 10 numarayı zorlamayı bırakıp çift santrafora dönmekten başka da pek 1 alternatifi yok. yazın tranferde papatya falı yerine bu kez para işini bilen insanlara harcatılmalı.

Osimehene biri soylesin kosarken arada dur ofsayt oluyor diye.
Son pas tercihleri okadar kotu ki
Baris kale karsisinda soluna Aldi diye vurmuyor
Gidip en ayaksiz saraya sut cektiriyoruz

Oyunun liderliğini alacak bir 10 lazım. hücum oyuncularımız atletik, topla yarabilen ve boğan oyuncular ama bir mertens yok. umarım anlatabildim.

Baris bence bu sorunun baş sorumlusu. Cok emek veriyor, cok iştahli oynuyor. Isteğine azmine gram lafim yok ama cok top harciyor, pas tercihleri cok kötü.

bunları yaptırmak ekip işi yani iyi yardımcılar olacak onlar hazırlayacak ,yazlık komşundan yardımcı yaparsan anca bukadar olur

Galatasaraylı olarak mutluyuz ama eleştirmeye geldim. skor umrumda degil 2 0 da olabilir 5 0 da...
1. si şutlar berbat... barış, özellikle sara ve torreira. bıraksınlar her şeyi şut çalışsınlar. once düz duran topa vurmayı sonra top sürerek vurmayı sonra da seken topa vurmayı.

2. si şu disiplinsizlik beni delirtiyor. skor olarak ondeysek dikine futbolu bırakiyorlar oyunun yonü sağa dönüyor adamın önü boş hızlı çıkmıyor, yürüyor. daha sonra 1 tane adam geliyor karşısına, yönünü bizim kaleye dönüyor ya son adama ya kaleciye pas veriyorlar. anlamsız saçma bir oyun şekli...

3.sü hep söylüyorum rehavet ve oyun disiplininden kopma. rakip seçiyorlar maç seçiyorlar. ligi ciddiye almayıp halı saha gibi oynuyorlar. her maç profesyonel müsaba bu. son dakikaya kadar oynamak zorundasın. bu tür hareketlere alışırsın şampiyonlar liginde de yaparsın bir gün. 70-80 saniyede 2 gol yersin neye uğradığını şaşırırsın.

ayrıca singo ve osimhen'e tebrikler..