Bu Takıma Güvenin

guven senin elinde degil karsida olur her zaman. sen istedigin kadar guvenmek iste, karsidaki guven vermiyosa olmaz. Ozetle takim guven vermiyor.

Tek forvetli arkasında Sneijder olan herhangi bir sistemde çok daha başarılı olurduk.

Biraz geç kaldık ve bu fikir değişmeyecek maalesef teknik ekipte, öyle görünüyor.

"Şampiyonluk gitti şampiyonluk yok tarzı msjlar görmek istemiyorum" derken neye karışmış oluyorsun Mert? Sanane isteyen istediğini yazar. Sen daha yazdığının farkında değilsin. Üstelik msjlarımız futbola dair teknik konulardan ziyade görüş ve duygusal konular iken futboldan anlamadığımı ifade etmen ..evet gerçekten senin futbol duayeni olduğunu ispat etti. Gerek başlık olsun gerek msjların olsun ne bileyim futbol konusunda seni 3e katlar yollarım gibi o yüzden çok uğraşma bence. Ayrıca Zeyno değil,dikkatli yaz.

Futbolda beni 3e katlama isteğini ıqnu 3 e katlamak için uğraşırsan biraz daha verimli olabilir tartışmalarımız ..

Evet ben forumda şampiyonluk gitti tarzı mesajlar görmek istemiyorum buna kim karışabilir,istemiyorum kızım sanane.Ama bu öyle mesajlar görmemem anlamına gelmiyor dimi.Mesela senide forumda görmek istemiyorum ama görüyorum (anlayabildin sanırsam)..

Futboldan anlamadığını anlamam için sadece teknik taktik içeren mesajlarını mı görmem gerekiyor.Futbol sadece teknik -taktik ten ibaret değildir.

Bu mesajıda anlamadıysan yuh artık,anla öyle yaz bi zahmet.

Futbolda beni 3e katlama isteğini ıqnu 3 e katlamak için uğraşırsan biraz daha verimli olabilir tartışmalarımız ..

Evet ben forumda şampiyonluk gitti tarzı mesajlar görmek istemiyorum buna kim karışabilir,istemiyorum kızım sanane.Ama bu öyle mesajlar görmemem anlamına gelmiyor dimi.Mesela senide forumda görmek istemiyorum ama görüyorum (anlayabildin sanırsam)..

Futboldan anlamadığını anlamam için sadece teknik taktik içeren mesajlarını mı görmem gerekiyor.Futbol sadece teknik -taktik ten ibaret değildir.

Bu mesajıda anlamadıysan yuh artık,anla öyle yaz bi zahmet.

Mert alıntı yaptığında ben,

2vi5d6x.jpg

Çoluk çocuga laf yetiştiriyoruz he ya hee tamam.

Şampiyon olamayız demiyoruz zaten imkansız diye birşey yoktur.

İçerde mac kazanıpda deplasmanda mac kaybetmemiz kredilerimizi bitiriyor.

Deplasmanda iyi topda oynamıyoruz ki kazanalım şişirme toplarla kaleye gitmeye calışıyoruz

Lig bitti. Şerefsizleri şampiyon yaptık. Elimize sağlık, güvenecek bir şey kalmadı. Bu konu taraftarı daha da sinirlendirmekten bir işe yaramıyor.

Aynı hataları devamlı tekrar eden birine siz güvenir misiniz ? Hatalarından hiçbir zaman ders almayan ve başına buyruk birine ?

Olay teknik-taktik,sevme-sevmeme vb. değil, duygusal olarak sarsıntı...

13 deplasmandan 3 galibiyet çıkarıp, ısrarla ayni hataları tekrarlayan bir takımın neyine güveneyim? Dalga mı geçiyonuz?

Bu konuyu açan arkadaş hala ısrar ediyor ya diyecek bişey bulamıyorum :D

Şampiyon olacağız diye diretmese aslında güzel konu. Sonuçta bu takım son 2 senede Fener'den 4 tane kupa almış.Cl'de tokatlamadığı takım kalmamış, aynı oyuncular , aynı kadro. Bu sene en başından beri var bir uğursuzluk yani böyle ana bacı küfretmeye gerek yok.Hadi Umut yeteneksiz onu biliyoruz da Sneijder de 18'in içinden taca vurdu Rize'de. Bazen olur böyle. Başarı varken herkes takımının arkasındadır.En sevmediğim taraftar profili de en ufak başarısızlıkta armaya , topçulara küfredendir. Az sakin olun, eğlence la bu neyin kavgasındayız.

Şampiyon olacağız diye diretmese aslında güzel konu. Sonuçta bu takım son 2 senede Fener'den 4 tane kupa almış.Cl'de tokatlamadığı takım kalmamış, aynı oyuncular , aynı kadro. Bu sene en başından beri var bir uğursuzluk yani böyle ana bacı küfretmeye gerek yok.Hadi Umut yeteneksiz onu biliyoruz da Sneijder de 18'in içinden taca vurdu Rize'de. Bazen olur böyle. Başarı varken herkes takımının arkasındadır.En sevmediğim taraftar profili de en ufak başarısızlıkta armaya , topçulara küfredendir. Az sakin olun, eğlence la bu neyin kavgasındayız.

Sezon başında Hocanı kovup takımı abuk subuk adamlara emanet edersen olacağı budur. Sonradan Hoca'nın yaptıklarını ben de tasvip etmiyorum ama bu bizim kendi kendimizi bitirdiğimiz gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

ben manciniye buraga güvenmiyorum. gerçi herşey mancinide bitiyor. deplasmanda kontrollü oynuyorsun. hemde 3 forvetle. sanirsin şampiyonlar ligi oynaniyor rakipte arsenal. bu çöplerin üstüne gidecen biz mal gibi herifler hata yapsinda gol atalim derdindeyiz. orta sahayi heriflere veriyoruz. rahat paslaştiyoruz. şneijderi al drogbanin gerisine 2. forvet gibi oynasin. biz ne için onu solda oynatiyoruz beleşçi yetenegi 0 forvet denen herif için.

------------------------------muslera

-------------veysel-------semih---balta--------telles

----------eboue---umut/selçuq/hamit--melo------yeqta

-----------------------------------sneijder

---------------------------------drogba

defansi durmadan degiştiriyor ama ön tarafta hiç bişey yapmiyor. yemin ediyorum şu oyuncularla deplasmanda maç yenememiz ironi gibi. olmuyor işte degiştir hep ayni 11. sneijder solda.

Bu konuyu açan arkadaş hala ısrar diyor ya diyecek bişey bulamıyorum :D

Arkadaş sahip çıkıyor konusuna takdir etmek gerek :D

Ama atarlanmaya da gerek yok sanırım,herkes paylaşsın düşüncelerini güzel bir üslupla ;)

Kalan 9 maçı kazanırsak ben halen şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Ama sorun Fener'in kaybetmesi değilki deplasmanda annesini kaybetmiş küçük kız çocukları gibi kendini öksüz hissederek oynayan takımda.

''Kral Burak Yılmaz'' diyen üyeydi demi bu?

Geri
Üst Alt