Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Mert gir ikinci üyeligin ile birde ordan cevap yetistir he 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen manitaya güvenemessin çünkü o tipe hiçbi kız bakmaz
İngilizcenle de baya bi eğlenmiştik onun içinde teşekkür ediyim görmüşken
ayrıca fatih terim döneminde attığın trol mesajların hesabınıda bigün seni mecidiyeköyde görürsem kesicem
iyi uykular yarın okulun var
8 puanlık fark kapanmayacak fark değil demekle şampiyon olucaz demek arasında kesinlik farkı var sedat.
Konu başlığına aldanıp mesaj atmışsın ama içeriği konu başlığını farklı bi noktaya çekiyo bunun farkına varman lazım.
Şampiyon olucaz demiyorum.Olabiliriz takıma güvenin diyorum ben güveniyorum aynı şeyi diğerlerinden de beklerim ama güvenirsin güvenmessin ona karışamam.Şuan matematiksel olarak şampiyonluk şansın varmı kardeşim senin ,tabikide var ee senin takımının adı Galatasaray bu ikisini beraber düşününce ben takıma güveniyorum.Güvenin diyede diretmiyorum,şampiyon olamayadabiliriz ama oladabiliriz onu lig bitince görücez bunları.
Mert gir ikinci üyeligin ile birde ordan cevap yetistir he![]()
ikinci üyeliğim keşke olsa cezalıyken ordan takılırdım
Puhahahahaha
Cok fena.
Ingilizcesine laf yok cocugun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Takilmadigini kim söylüyor![]()
o gün o konuyla ilgili mesajlarını hatırlıyorum arda lıke larını bi ara faiziyle vericem baya gülmüştük ama youtube da bulamadım o videoyuD
Kaldirdi videoyu, sen olsan kaldirmazmiydinbiraz empati yap
ben öyle bi video çekmezdim![]()
Isin bi de o boyutu var tabi ki
bana çocuk youtubedan videoyu kaldırmadan bilgisayara indirdim de arda,bunu gerçekten de :cool-78:
Mertcigim saheseri sanatcinin kendisinden iste, sanatci cok alcakgönüllüdür, eminim verir
sanat sanat olalı böyle zulum görmedi