Bu Takıma Güvenin

sen manitaya güvenemessin çünkü o tipe hiçbi kız bakmaz

İngilizcenle de baya bi eğlenmiştik onun içinde teşekkür ediyim görmüşken

ayrıca fatih terim döneminde attığın trol mesajların hesabınıda bigün seni mecidiyeköyde görürsem kesicem

iyi uykular yarın okulun var

Puhahahahaha :D

Cok fena.

Ingilizcesine laf yok cocugun :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben bu takıma güvenmesine güvenirim. Her ne kadar deplasmanlarda içimiz parcalansada sezon basına göre iyi işler cıkartıyoruz. Fakat şöyle birsey var taraftar ne kadar güvenirse güvensin biz bütün maclarımızı kazansak bile Fener evindeki macları kazanıp dısarıda oynayacağı 5 macın 3'ünü kazansa(2 bile yetebilir) yine sampiyon oluyor. Olurda biz bütün maclarımızı kazanamazsak Fener'in sadece içerde kazanacağı 12 puan şampiyonlukları için yetebilir. Negatif konusmayı hiç sevmesemde durum bu malesef. Bu noktadan sonra sampiyonluk mucizelere kaldı.

8 puanlık fark kapanmayacak fark değil demekle şampiyon olucaz demek arasında kesinlik farkı var sedat.

Konu başlığına aldanıp mesaj atmışsın ama içeriği konu başlığını farklı bi noktaya çekiyo bunun farkına varman lazım.

Şampiyon olucaz demiyorum.Olabiliriz takıma güvenin diyorum ben güveniyorum aynı şeyi diğerlerinden de beklerim ama güvenirsin güvenmessin ona karışamam.Şuan matematiksel olarak şampiyonluk şansın varmı kardeşim senin ,tabikide var ee senin takımının adı Galatasaray bu ikisini beraber düşününce ben takıma güveniyorum.Güvenin diyede diretmiyorum,şampiyon olamayadabiliriz ama oladabiliriz onu lig bitince görücez bunları.

İlk mesajını okudum sadece , evet tüm mesajları okumadım sebebine gelirsek de genelde içerikte konudan alakasız şeyler dönüyor , yav he he diyenlerin olacağını düşündüğümden de kaynaklanmış olabilir.Sonuçta konu içeriği ilk mesajda verilir bu hep böyledir yani diğer mesajlarda da bu ilk mesajımızı destekleriz , süreç böyle işler . Ya diretme kelimesine takıldıysan hemen değiştirebilirim , şampiyonluğa inançlı, umudunu kaybetmemiş , bardağın dolu tarafına bakan ya da nasıl istiyorsan öyle diyelim benim için nema problema.

Ben seni anladım da sen beni hala anlamamışsın , şu yazdığınla aynı fikirde olup , senin bu düşünceni takdir etmesem zaten destek olmayanlara laf söyleme zahmetinde bulunmam. Sonuç olarak keşke herkes şöyle destek olabilse diyorum , karşıt bir düşünceyle yazmadım.Diğer yazdıklarımı ise alıntılaştığımız arkadaşla benim aramdaki sohbetin doğal akışı belirledi.Sen gereksiz bir şekilde üstüne alınmışsın.

hadi hakan bekliyorum benim ikinci üyeliğim neymiş

git sor özgür kızılaslana mertin diğer üyeliğini etiket et diye ıp taraması yapsın bakalım neymiş benim ikinci üyeliğim

1.5 sene önce engin yiğit diye hesap açmıştım 1-2 hafta ceza aldım diye açtığım hesap 5.dakkasında banlandı,onun haricinde girmedim o tarz işlere beni kendinle karıştırdın herhald

Mertcigim saheseri sanatcinin kendisinden iste, sanatci cok alcakgönüllüdür, eminim verir :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rize deplasmanında bıraktık onu biz. Kaldı ki yanılmış da görünmüyoruz.

Geri
Üst Alt