Bu Takıma Güvenin

Buradakilerin çoğu puan farkından dolayı umutsuz değiller sadece. Ortaya konulan hiçbir done yok. Hırs yok,inanç yok,heyecanlandıracak bir umut ışığı yok...Her zaman tekrarlanan hatalar var...Eğer aynı yanlışları çok defa üstüste yaparsanız taraftarın inancını kaybetmesini sorgulayamazsınız.

Koca Galatasaray takımı deplasmanda 3 maç kazanmışsa şimdiye kadar(birisi İstanbul sınırları içinde olmak üzere) çok ciddi bir sorun var demektir bunun anlamı...

Aynen budur abi. :005:

Valla bende her hafta çıkıp " Artık önümüzdeki deplasmanda puan kaybına tahammül yok " demekten bıktım. Bende pes ettim yani, ne oluyorsa olsun. Dünden dolayı hala çok kızgınım.

Takıma bir kaç futbolcu hariç güvenimiz sonsuz. Fakat teknik ekibe güven sıfır.

İşin en kötü tarafı,deplasmanda takım ruhsuz oynuyor..

Puan farkı 0 olsa bıle şansımız %49 bu oyunla.

Çok basit bir mantık, kalan 9 maç ve muhtemelen yarından sonra 8 puanlık bir fark oluşacak. Olaya puan olarak değil de maç olarak bakalım, 3 maçlık bir makas var arada. Hadi diyelim biz bunları yendik, fark 5'e indi. Gene de 2 maçlık bir makas kalmış oluyor. Artı bunun ikili averajı da var. Feneri 3 farklı yenersek ne ala, diğer türlü yine dezavantajlıyız.

Neresinden bakılsa mucize bu iş. Eğer yarın Erciyes acayip bir kıyak geçerse o zaman farklı konuşuruz, ama onun dışında şampiyonluk umudu bana göre kaf dağının ardındadır. Rize maçından sonra bitti bence bizim şansımız. O maçı kazanmalıydık, aptallık ettik.

geçen sezon son 9 maçtan 8ini kazanık kaybettiğimiz maç da kadıköydü yani , bu sezon 9da9 şart ama görüntü 6 galibiyetten fazla alamayacağımız yönünde

Çeptalk

@Ayberk Çetin'in belirttiği gibi burada bulunan taraftarları bu kadar çileden çıkartan aradaki puan farkı vs. değil.Emin olun takım bize o havayı verse çoğumuz o farkı takmayacağız bile.Ama takım şuan öyle bir halde ki bırakın bu farkı kapatmayı fark daha açılmasın diye dua eden arkadaşlarımız vardır.

Kısacası takım şuan olumlu olarak puan farkını kapatacak düşünce yerine bizleri olumsuz olarak bu farkın açılacağı düşüncesine sevk ediyor.

Taraftarın burada dikkate aldığı tek kıstas puan farkı değil kesinlikle.

@Ayberk Çetin'in belirttiği gibi burada bulunan taraftarları bu kadar çileden çıkartan aradaki puan farkı vs. değil.Emin olun takım bize o havayı verse çoğumuz o farkı takmayacağız bile.Ama takım şuan öyle bir halde ki bırakın bu farkı kapatmayı fark daha açılmasın diye dua eden arkadaşlarımız vardır.

Kısacası takım şuan olumlu olarak puan farkını kapatacak düşünce yerine bizleri olumsuz olarak bu farkın açılacağı düşüncesine sevk ediyor.

Taraftarın burada dikkate aldığı tek kıstas puan farkı değil kesinlikle.

İlave yapayım, zaten takımda o hava olsa, bu puan farkı da olmazdı, o kesin. 10 puandan 4'e kadar inen farkı bile muhafaza edemediler.

Bunun sebebi ft.gs olayidir

O donemden beridir sapiyonluk gitti sarkilari calinip durdu olumsuz etki birakti.

Arti yonetim cok realist taraftar oyuncu butunlugu saglayamadilar.

Ne zaman turkish oyuncu olmaz o zaman bu konu onemsiz olur.

Biz yeterince kenetlendik sinerji enerji ne varsa yolladık yolluyoruz da,daha ne yapalım karabük defansı gibi tüm forumu kızılay meydanında toplayıp ele ele tutuşup mu kenetlenelim?

Onların da biraz kenetlenmesi inanması gerek..

(Aslında iyi fkir biri de videoya alır yönetime yollarız belki içleri sızlar adamlar bizim yüzümüzden kafayı sıyırdı derler de top oynarlar)

ben bu takıma güvenin kesin şampiyon olucaz vs vs demiyorum zaten ,sadece biz Galatasarayız ve bunu unutup yok şampiyonluk gitti yok bilmemne tarzı mesajlar görmek istemiyorum ha tabi şampiyonda olmayabiliriz hatta olmamamızda zor değil ama oladabiliriz o yüzden ben inanıyo ve güveniyorum aynı şeyi diğerlerinden de bekliyorum ha güvenirsin güvenmessin oda sana kalmış kapiş ;)

iyi gün taraftarları gitsin bayern münihi tutsun 2 sene şampiyon olurken iyi,çeyrek final oynarken iyi şimdi "bu takımdan bi halt olmaz" "chelsea 5 tane atar" yeter artık bu ne la.

bu tarz şeyleri forumda çok gördüm bazıları daha maç oynanmadan yok fark yeriz yok bilmemne yazıyodu ama yendiğimiz zaman aynı konu başlığına koçum benim,nası yendik,koyduk tarzı mesajlar atabiliyor.Ulan demezlermi adama maç oynanmadan önce yeniliriz fark yeriz tarzı mesajlar atan sen değilmiydin

Her puan kaybindan sonra birbirimizi gazlamaktan bikmadik. Sampiyon olacak takim puan kaybetse de mücadele eder, ugrasir.

Capsiz Besiktas bile pres yapiyor, kosuyor, ugrasiyor, atak yapiyor. Biz bu basit isleri yapmiyoruz zaten.

Deplasmanda 22 puan kaybetmis bir takimin hala sampiyon olacagina inanmak hayalcilik.

Herkes bizim gibi salak degil.

benim konumda gazlamak diye bi mevzu yok bunu idrak et önce

gazlamak mevzusunu kendin yazdığın mesajlarla karıştırdın herald

ben takımın ilk yarı kötü gittiği zamanki mesajlarını hatırlıyorum senin bu takım şampiyon olucak yok şöyle yok böyle hadi yalan desene

ee şimdi noldu birader anlatsana bi noldu şampiyon olucaz tarzı mesajların

Takımın forvetleri çok kötü.

Adam eksiltme-0

Çalım-0

Top kontrol-0

Topla dönme-0

Son vuruşlar-000000

Duran top vuruşları-0

Geçen haftalarda Sarper di galiba aynı geçen yılki fener gibiyiz demişti.Aynen öyle.Bir hafta umutlanıp bir hafta umutsuzluğa kapılıyorduk ta ki dün akşama kadar.Açıkçası ben rize den sonra kesmiştim umudumu, ama forumun geneli dün akşamdan sonra bitirdi işi.

Şimdi haftaya arena da farklı kazanınca bu ve bunun gibi konular uplanır ama sonuç maalesef şimdiden belli.Sen kalan her maçını alacaksın, fener biz ve haricinde 2 maç daha kaybedecek.Çok zor.

ben bu takıma güvenin kesin şampiyon olucaz vs vs demiyorum zaten ,sadece biz Galatasarayız ve bunu unutup yok şampiyonluk gitti yok bilmemne tarzı mesajlar görmek istemiyorum ha tabi şampiyonda olmayabiliriz hatta olmamamızda zor değil ama oladabiliriz o yüzden ben inanıyo ve güveniyorum aynı şeyi diğerlerinden de bekliyorum ha güvenirsin güvenmessin oda sana kalmış kapiş ;)

Kapiş ne Mert çocuk musun o_O

Ben bu takıma arada 11 fark varken güveniyordum garanti şampiyonuz diyordum benim umutsuzluğum aradaki puan farkı değil,aslında buradaki kimse GALATASARAYa güvenmiyor değil sıkıntı sahadaki ruhsuzluk başka bir şey değil.

Ayrıca insanların görüşüne karışamazsın,o an duygusu siniri üzüntüsü daha ağırdır öyle yazmak içinden gelmiştir yazmıştır yahut küfr etmiştir o şekilde deşarj olmuştur. "şampiyonluk gitti" demiştir ki şu anki gidişatta onu gösteriyor.

Herkes seninle aynı fikri paylaşmak zorunda değil.

mac kazansinlarda guvenelim :asd2:

Kapiş ne Mert çocuk musun o_O

Ben bu takıma arada 11 fark varken güveniyordum garanti şampiyonuz diyordum benim umutsuzluğum aradaki puan farkı değil,aslında buradaki kimse GALATASARAYa güvenmiyor değil sıkıntı sahadaki ruhsuzluk başka bir şey değil.

Ayrıca insanların görüşüne karışamazsın,o an duygusu siniri üzüntüsü daha ağırdır öyle yazmak içinden gelmiştir yazmıştır yahut küfr etmiştir o şekilde deşarj olmuştur. "şampiyonluk gitti" demiştir ki şu anki gidişatta onu gösteriyor.

Herkes seninle aynı fikri paylaşmak zorunda değil.

"İnsanların görüşüne karışamazsın herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil "diyerek beni mi deniyosun yada anlamaktamı zorlandın bilmiyorum zeyno

Bi önceki mesajın sonunda yazdım zaten güvenirsin güvenmezsin oda sana kalmış diye ve o mesajın üzerine bu mesajı atman kadınlar futboldan anlamaz teorisini biraz daha kuvvetlendirmiş oldu,iyi uykular ;)

Geri
Üst Alt