Bu Takımın Bütçesi Küçültülemez!

takım olabildiğimiz için bu başarıyı kazandık seneye bu kadroyu muhafaza edip 1-2 genç yıldız adayına ben razıyım ama illa pahalı bir transfer yapılacaksa gruda ile parker olabilir ilk tercihim gruda olur.

Odeabank parasını çıkarmıştır Daıkın ne yapsın

takım olabildiğimiz için bu başarıyı kazandık seneye bu kadroyu muhafaza edip 1-2 genç yıldız adayına ben razıyım ama illa pahalı bir transfer yapılacaksa gruda ile parker olabilir ilk tercihim gruda olur.

Kıta dışı sınırı 2 olduğu için Parker'ı alamayız. Gruda'yı alabiliriz ama.

1 2m için iyi giden bir branşı bozmaya gerek yok. futbolda ki gereksiz harcamalar kısılmalı öncelikle

bundan daha fazla nasıl küçülebilirz ki, yasemin horasanı fln alıp koymazlar herhalde pota altına

inşallah ekrem hoca ister ve biz alırız renktaş grudayı.

Umarım. Ruslar pek bırakmaz gibi onu ama denemek lazım. zaten seneye şu kadroya bir yabancı 1-2 oynayabilen guard bir de 4-5 oynayabilen Gruda gibi uzun alırsak tamamdır. Euroleague'de şampiyon olduğumuz için zaten oradan para gelecek. Onunla bir oyuncu alırız yanına da yönetim destek olursa bir oyuncu daha alırız ve taş gibi takım oluruz.

Selçuk Burak ve Umut'u gönderin

onlara verdiğiniz yıllık paraları bu dişi aslanlara verin

ne de olsa gerçek Galatasaray kaptanlığını sağolsun bugün Işıl gösterdi bize

sırf o yüzden bu takımın bütçesi KÜÇÜLTÜLEMEZ...

Seneye wnba den brittney griner i alan takım hem avrupada hem ligde şampiyonlugun büyük favorisi olur net.. haksız rekaber gibi patküt smaç vuruyo kız araştırın bi isterseniz.. aziz in küplere binmesinden sonra matovic in yerine bu ablayı alacağı söyleniyor umarım dogru olmaz..

Kadin basketbol ve erkek voleybol kadar seyir zevkinden uzak gereksiz bir alan daha yok

$

Kücülmek nedir? Onu bi tartismak lazim bence. Biz zaten bu sezon kücüldük bütce anlaminda mesela.

Kimsenin bir beklentisi yoktu acikcasi bu sezondan. Türkiye kupasi, liderlik ve Euroleague sampiyonlugu geldi.

Önemli olan bütceyi dogru kullanmak. Zellous ve Bone gibi transferlerle mesela.

Biz Taurasi, Prince, Fowles, Alba´li kadroyla basarili olamadik mesela. Hersey bütce degildir.

Geri
Üst Alt