Bu Takımın Bütçesi Küçültülemez!

lan ona ne sinir oluyordum. televizyonda görüp lan az koşsana diyip tekme salliyordum.:DD

bizden giderse zellous gidebilir. digerleri dursun. zellousuda begenmedigimden degil. daha becerili bir oyuncu istiyorum. agustus maya moore gibi. avrupa içinde prince ve nndong olsa iyi olurdu.

yasemin gençliğimizin katilidir direk,zellous ile yollar ayrılmalı bence, maya moore ile gruda güzel olur ama bütçe küçüldü deniyor inşallah alba ve sanchoyu tutarız seneye

Kücülmek nedir? Onu bi tartismak lazim bence. Biz zaten bu sezon kücüldük bütce anlaminda mesela.

Kimsenin bir beklentisi yoktu acikcasi bu sezondan. Türkiye kupasi, liderlik ve Euroleague sampiyonlugu geldi.

Önemli olan bütceyi dogru kullanmak. Zellous ve Bone gibi transferlerle mesela.

Biz Taurasi, Prince, Fowles, Alba´li kadroyla basarili olamadik mesela. Hersey bütce degildir.

onu o denyo hoca beceremedi. illa herşey bütçe degildir ama bütçe önemlidir. hele memnun gibi bir hocan varsa. rotasyon darligindan maçi veriyordun fenere mesela.

Arkadaşlar prestij bir yana bu başarıdan sonra ekonomik olarak iyi bir gelir geliyor mu?Bir de hep merak etmişimdir bu Basketbol Voleybol gibi dallara neden amatör şube denmiştir.

Arkadaşlar prestij bir yana bu başarıdan sonra ekonomik olarak iyi bir gelir geliyor mu?Bir de hep merak etmişimdir bu Basketbol Voleybol gibi dallara neden amatör şube denmiştir.

Geliyor ama ne kadar geldiğini bilmiyorum. Bence artık basketbol voleybol amatör branş değildir. Eskiden kalma amatör branş deniyordu hala öyle devam ediyor. Oyuncuların milyonlarca dolar kazandığı branş nasıl amatör olsun? Amatör branş benim nazarımda güreş ,halter ,kürek, okçuluk gibi branşlardır.

Bana göre Futbol, Erkek-Kadın Basketbol, Kadın Voleybol ANA branştır, bir SPOR kulübünün herşeyidir. Amatör branş A2 takımıdır falan filan..

Bence de kücülmemeli şube kapatılmalı

Işıl ile Alba Dinamo Kursk ile anlaşmış geçmiş olsun...Yönetim bayan basketboldan kıstığı paralarla aydın'ı,umut'u,burdisso'yu felan yemlesin biraz daha...

Ekli dosyalar

• siktirgit.webp
    siktirgit.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 46
Geri
Üst Alt