Bu Takımın Gol Pozisyonu Yaratamaması

Yasin Paçavra

10 Numara!
Evet takımın genel sorunu ne uzaktan şut, ne de ceza sahası içinde pozisyon yaratabiliyoruz. Sanki şans eseri gibi denk gelirse atabiliyoruz. Bu takıma acilen sol bek, Keremle Alperle olacak iş değil. Hızlı içeri kat eden bir kanat oyuncusu daha lazım. Gedson şart bu takıma. Yoksa avrupada işimiz yaş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dünkü maç biter bitmez yazdım

Set oyunu hiç yok, set oyunu oynamayı bilmeden bizim ligde dahi başarılı olamayız diye

Çocuklar çok koşuyorlar, zaten bu da olmasa çok rezil oluruz
Koşuyorlar ama karambole oynuyorlar

hamzaoğlu'ndan beri ihtiyacı olduğunda skor bulabilen, oyunu rakip yarı alana yığabilen bi galatasaray'a denk gelmedim. teknik yetersizlikten olsa gerek, sneijder'i kaybettiğimizden beri hücumdaki oyuncu kalitemiz de çok düşmüş olsa da..

hamzaoğlu'ndan beri ihtiyacı olduğunda skor bulabilen, oyunu rakip yarı alana yığabilen bi galatasaray'a denk gelmedim. teknik yetersizlikten olsa gerek, sneijder'i kaybettiğimizden beri hücumdaki oyuncu kalitemiz de çok düşmüş olsa da..

imparatudorun bursa maçına tekrar bakalım

Yabancı hakkımızı savunmaya harcıyoruz gereksiz şekilde. Stoperi 7 milyona alıyorsan hücum oyuncuların 15-20'lik adamlar olmalı.

bu takım denilince arda başlık açtı sandım:)

Yabancı hakkımızı savunmaya harcıyoruz gereksiz şekilde. Stoperi 7 milyona alıyorsan hücum oyuncuların 15-20'lik adamlar olmalı.
Luyindama'yı yollayamıyorsan 3. stoperi yabancı almak yanlıştı. Bana kalırsa Van Aanholt'un veya Yedlin'in yerine de herhangi bir Türk bek aynı kalitede oynayabilir. (Ömer Bayram haricinde) Keza şu haliyle Muslera'nın da.

Kerem ve Taylan ile olmadığı da ne yazık ki doğru. Şu an Berkan harici ilk 11'e Türk yazamam. Ligte LuyinDANA yerine Alpaslan oynayabilirdi ama zaten Kerem'in yerine Babel'i mi oynatacaksın?

Geçen maç başlığında da yazdım 3 forveti topla 1 Burak etmez.

Oyuncularda durum böyle evet ama oyuncuları taraftar veya başkası aldırmadı hoca aldırdı. Tudor'un aldırdığı adamlardan kala kala bir Feg kaldı yanılmıyorsam. Madem bu oyuncular fırsat bile yaratamayacaksa neden aldırıldı?

Dünkü oyun bir açıdan iyiydi fakat başka açıdan kötüydü. Pozisyon yaratmakta çok güçlük çekiyor takım. Bunu izleyen herkes görebilir. Kalecilerin nazına veya bireysel yeteneğe mahrum kalıyoruz. Hocanın çözüm bulması gerek.

Ana sorunumuz defanstan cikamiyoruz, dolaysiyla organize bir sekilde atak kuramiyoruz.
Defans ve orta saha arasinda buyuk bir bosluk kaliyor, PVA ve Yedlin stoperleri yalniz brakiyor.
1633112061430.png

Topun kontrolünü bile tam alamıyoruz kaç maçtır bu yüzden hücum sürekliliğini de sağlayamıyoruz.

Yaratamamizin nedeni

Defans ve forvet arasi mesafe + yavas oynamamiz. Eger pas oyunu oynayacaksan bir anda vitesi yukseltebilmelisinki karsi defansi dagitasin. Biz laylay lom oynadigimizdan rakip defans zorlanmadan yerlesiyor

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne bu yuzden oynamali. Bir sekilde pozisyona giriyor. Ama gol isi sıkıntı olacak. Cicaldau falan 15 tane yazmali ki dengelensin. Berkan ve taylan, ikisi beraber max 3 gol falan atarlar.

Ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama kadro yapisinda ciddi sorun var

Taylan Berkan savunma adamlari hucumu yok zaten savunmadan top cikmiyor cicaldau yalni kaliyor oda geriye gelmek zorunda kaliyor kerem desen top kaptirma sevdalisi kimle hucum edecegiz morutana bakiyor tum takim

Durumu sadece futbolcuya indirgeyerek açıklanacak bir şey değil

dün diagne+halil rakip ceza sahasında sadece 1 kere topla buluşmuş

Durumu sadece futbolcuya indirgeyerek açıklanacak bir şey değil

Gayet de açıklanır savunmada Lazio ve marsilyayı kitleyen takım en dandik Anadolu takıma karşı bile zorlanıyor hücum yaparken Ndiaye ve Onyekuru tarzında 2 oyuncu olsaydı bu takım böyle oynamazdı.

Geri
Üst Alt