Bu Taraftara Yazıklar Olsun

Yemin ederim yaziklar olsun sözde akilli taraftara sahibiz.

Bu takim belki Avrupada müthis futbol oynamamis olabilir ama ayni kadro grubu nagmalup bitirip 3 gol yedi, evinde Marsilya gibi au gol yiyem takima 4 gol atti.

Terime 3 sene sözü verip 5 ay sonra faturayi ihanet edercesine kendisine cikmasi ve taraftarin buna katilnasi sözün bittigi yerdir.

Belkide uzun zaman sonra Terim kariyerinde ilk defa dogru bir projeyle yola cikmisti ve bu takim icin en dogru isimdi. Ben Terimi 10 yok önce cok elestiren biriydim, ama son zamanlar izledigi yol dogruydu. Bu proje takimi dedigi sana ilk senesinde ALden 17 milyon gelir elde ettirdi.

TFF resmen Terimi kovdurup genc bir takimin kimyasini bozmak icin kac macimizi öyle böyle yedi arkadas hepiniz körmüsünüz? Normal hakem hatalari degil, gözümüze sokarak kasitli hatalar.

Simdi ne oldugu belli olmayan vasat bi adami teknik direktör diye götürdüler.

Gedson gibi son yillarin en önemli transferine veto verip Pulgar gibi vasat cöpe onay veren…

Simdi okuyorum Boeyi, Marcaou, Nelssonu begenmiyormus sapik adam..

Dogru yola cikmistik el birligiyle TFFnin manipülasyonuna gelerek bokunu cikardiniz tebrikler, simdi Torrent onu bunu göndertip vasatlari takima alarak milyonlar harcatir yine.

Gedson yerine Pulgari tercih eden biri teknik direktör degildir bi kere lisansini yirtsin atsin.

Ulan cidden TFFnin oyunlariyla düstügümüz puan durumunun takimdan kaynaklandigini düsünen var..

Neyse profile direk ban basabilirsiniz zaten sosyal medya kuölanmiyorum artik.

Takimimin durumu icin üzüldüm, bundan sonra Fenerin yolundan ilerleriz. Her sene farkli hocalar ve oyuncular.

He birde gelecek seneler Gedsonun ligte neler yaptigini iyi izleyin birde kaplumbaga Pulgarin yapacaklarini izleyin.

Tek eksik parcamiz Gedsonu veto etmek akil alir seyler degil

Skandal postlar atmak yasaktır

52410687-5BF1-43AF-98F8-08D3A62DF206.webp

Gençleşme deyip de 2 milyon euro verdirdiği Barış Alperi sokacağına Arda'yı Babeli oyuna alan adamı bu yönden savunmak da ayrı ironi. TFF nin üzerimize oynamadığı sezon yok zaten suçu oraya atıp terimi aklama çabaları saçmalıktan başka bir şey değil. Geçen sene de bu hatalı tercihlerinden dolayı şampiyonluktan olduk, görmemek körlük..

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedsonla pulgar ayni bölgenin oyuncusu degil yav.baska da diyecek bisey yok.iyi forumlar

Terim TFF muhabbetine katılsam da Domenec mevzusuna katılmıyorum. İyi bir ekibi olduğunu düşünüyorum. Şu konuyu artık kaşımayıp önümüze bakmak zorundayız. Odak futbol olmalı. Ne zaman odak sapsa başarısızlık kalıcı oluveriyor. Basın da buna uğraşıyor zaten.

marcaoyu nelssonu gönderiyosan o kalitede birini almak lazım robson reis gibi isimlere güvenip nası yola cıkcan

Neden bu forumda bi Yigin Ft dusmani var anlamiyorum.Fenerliler sozlesip bu foruma mi uye oluyor anlamak guc.Bulenti sevmezler,Hasani Sevmezler,Umit Davalayi sevmezler,Fatih Terimi sevmezler kimi seveceksiniz ulan kimi ?

Neden bu forumda bi Yigin Ft dusmani var anlamiyorum.Fenerliler sozlesip bu foruma mi uye oluyor anlamak guc.Bulenti sevmezler,Hasani Sevmezler,Umit Davalayi sevmezler,Fatih Terimi sevmezler kimi seveceksiniz ulan kimi ?
Emre Belözoğlunu severim.

Geri
Üst Alt