Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Olamazmi? Sen git nihat hatipoglunu izle.
Yapma diyordu izleme o karıları diyordu yanlızca bana bakmalısın diyordu

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olamazmi? Sen git nihat hatipoglunu izle.

Haftaya Nur eleniyormus galiba :O
Ne alaka? Böyle programlari izlemek icin ya agir abaza ya da agir escinsel olmak lazim baski olmadiktan sonra.
Ne alaka? Böyle programlari izlemek icin ya agir abaza ya da agir escinsel olmak lazim baski olmadiktan sonra.
Arkadaş kraliyet ailesinden
Altı üstü bir program bu kadar abartılacak bir şey yok bütün tv programları gibi bir tiyatro bu da.
Hayatimda izlemedim. Nasil biri oldugunu bildigine göre sürekli izliyorsundur.Yorumundan sıkı bir nihatcı oldugun belli![]()
Olaya bu pencereden bakarsak işte yanlışa gideriz.
Sen çocuğuna böyle programlar izletir misin ?
Asıl soru burada gizli. He izletirim diyorsan zaten benim senle kültürel olarak cok birşey paylaşmam mümkün değil
Forumun kalitesinin icine edildigi icin böyle konulara izin verilmemesi lazim.Saçmalama istersen. Ne alaka abazalikla eşcinsellikle. Böyle genelleme yapmayin. İzlemiyorsan topice yorum yapmazsin olur biter. Marjinal olacagim diye milleti aşagiliyorsun burada.
Neyse iyi geceler herkese
Hayatimda izlemedim. Nasil biri oldugunu bildigine göre sürekli izliyorsundur.
Agir muhafazakar demokrat.
Olaya bu pencereden bakarsak işte yanlışa gideriz.
Sen çocuğuna böyle programlar izletir misin ?
Asıl soru burada gizli. He izletirim diyorsan zaten benim senle kültürel olarak cok birşey paylaşmam mümkün değil
Forumun kalitesinin icine edildigi icin böyle konulara izin verilmemesi lazim.