Ne alaka? Böyle programlari izlemek icin ya agir abaza ya da agir escinsel olmak lazim baski olmadiktan sonra.

Saçmalama istersen. Ne alaka abazalikla eşcinsellikle. Böyle genelleme yapmayin. İzlemiyorsan topice yorum yapmazsin olur biter. Marjinal olacagim diye milleti aşagiliyorsun burada.

Neyse iyi geceler herkese

meltem mi elenmiş ?
yarışmaya adapte olamayanları hemen postalamaları güzel , monotonluktan kurtarıyor.
jürisi bence adaletli davranıyor , taç taktıklarını ertesi hafta yerin dibine sokabiliyorlar.

nihat hatipoğlu'nu ben severim bu arada ön yargılı olmayın kimseye karşı..

Arkadaş kraliyet ailesinden

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kraliyet ailesinden olmaya gerek yok , gerçekten Türk toplumunu yozlaştıran ve gençliğin içine eden program bunlar.

İzleyip prim vermemek de bir seçenek , izleyip kafa dağıtıyorum,zaman geçiriyorum demekte bir seçenek.

Amma velakin böyle boş birşeyi izleyeceğime açar kraliyet kütüphanemden bir kitap indirir onu okurum daha güzel :)

Altı üstü bir program bu kadar abartılacak bir şey yok bütün tv programları gibi bir tiyatro bu da.

Altı üstü bir program bu kadar abartılacak bir şey yok bütün tv programları gibi bir tiyatro bu da.

Olaya bu pencereden bakarsak işte yanlışa gideriz.

Sen çocuğuna böyle programlar izletir misin ?

Asıl soru burada gizli. He izletirim diyorsan zaten benim senle kültürel olarak cok birşey paylaşmam mümkün değil

Resmen insanlarla d.. geçen program öykü hanım kayınvalidemin arkadaşı bizzat kurguya dayalı deli saçması olduğunu biliyorum

Saçmalama istersen. Ne alaka abazalikla eşcinsellikle. Böyle genelleme yapmayin. İzlemiyorsan topice yorum yapmazsin olur biter. Marjinal olacagim diye milleti aşagiliyorsun burada.

Neyse iyi geceler herkese
Forumun kalitesinin icine edildigi icin böyle konulara izin verilmemesi lazim.

Bugün ne giysemmmmmmmmmmmm

* LG G2 Tapatalk *

Agir muhafazakar demokrat.

Hayır hayır tam aksine , gayet modern bir ailenin evladıyım , dini görüşümü de görgüsüzlük olmassa paylaşayım aileden deistim.

Yani tespitin yanlış. Sadece izleyip 2 saatimi verdikten sonra bana birşey katmamış sadece oraya piyasasını arttırmak için çıkan kızları izlemiş olacağım.

Yani zamanımı çöp etmem. Zamanın kıymetini bilir umarım bütün renktaşlarım.

Teşekkürler

Olaya bu pencereden bakarsak işte yanlışa gideriz.

Sen çocuğuna böyle programlar izletir misin ?

Asıl soru burada gizli. He izletirim diyorsan zaten benim senle kültürel olarak cok birşey paylaşmam mümkün değil

Çocuk ne alaka şimdi hemen demagojiye başlıyorsunuz

Ya arkadaş ne ciddi keyifsiz adamlarsınız , devlet dairesi bile daha goy goydur sizden be.
kimse bir amaçla izlemiyordur zaten böyle programları , can sıkıntısından..
ben hiç tv izlemeyen biriyim mesela , ilk mesajımda yazdım nasıl takip etmeye başladığımı..
burda tv'nin başına koşan himse yoktur bunun için.. abartmayın.

why_so_serious_-cover-photo-1352.jpg

Forumda ,,Bu tarz benim" bitirme operasyonu var

* LG G2 Tapatalk *

Forumun kalitesinin icine edildigi icin böyle konulara izin verilmemesi lazim.

Forumda saçma topicler açiliyor ona bişey diyemem. Bu programi son 1 haftadir görüyorum. Şirkette bile bunu açiyorlar izlemek zorunda kaliyoruz. Ben normalde böyle programlari izlemezdim. Saçma bir program. Bu topic açilmasa yazmazdim bile. Ben genellemeni sevmedim sadece Şerafettin. Herkesin kendi tercihi. Futbol yorumlari izlemek istiyorum ama içimden gelmiyor. Bu programi ciddiye alan bile yoktur bu forumda. Neyse ben yatayim. İyi geceler :k19:

Bu tarz benim izliyorum agir abazayim :heart: hahaha elististler shokta

Geri
Üst Alt