- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Dikkat et Prandelli gibi derinlik gelmesin bir yerlerine.Bu tarz benim izliyorum agir abazayimhahaha elististler shokta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkat et Prandelli gibi derinlik gelmesin bir yerlerine.Bu tarz benim izliyorum agir abazayimhahaha elististler shokta
Dikkat et Prandelli gibi derinlik gelmesin bir yerlerine.
Dikkat et Prandelli gibi derinlik gelmesin bir yerlerine.
Kes lan senin gibi ergen ergen kendini bir b.k zanneden troller yüzünden 2 senedir kalite yerlerde. Ahkam kesme.Sero agir sacmaliyon kbakma sanane milletin izlediginden girme konuya arkadas :crushed: bi de cikmis forumun kalitesi fln ya he ya
öykü zaten programın yarısında yerde otururarak geçiriyor başına ağrılar giriyor kadınınResmen insanlarla d.. geçen program öykü hanım kayınvalidemin arkadaşı bizzat kurguya dayalı deli saçması olduğunu biliyorum
Kes lan senin gibi ergen ergen kendini bir b.k zanneden troller yüzünden 2 senedir kalite yerlerde. Ahkam kesme.
Kes lan senin gibi ergen ergen kendini bir b.k zanneden troller yüzünden 2 senedir kalite yerlerde. Ahkam kesme.
Senden de kalite akiyo ahaha. Lan ismi acayip maholi kufur edip atilmak istemiyom yol al ya
Kalite düşünce maalesef istem dışı sizlere uyuyoruz. Atılsan iyi olur.Senden de kalite akiyo ahaha. Lan ismi acayip maholi kufur edip atilmak istemiyom yol al ya
Olaya bu pencereden bakarsak işte yanlışa gideriz.
Sen çocuğuna böyle programlar izletir misin ?
Asıl soru burada gizli. He izletirim diyorsan zaten benim senle kültürel olarak cok birşey paylaşmam mümkün değil

Konuya muadil değilim adı bahse geçen arkadaşıda hiç tanımam ama bir insanı ismiyle dalga geçip tehtid etmek ne aciz bir olaydır arkadaş![]()
o değilde Avatar çok iyi şimdi Prison Break izliyordum![]()
O tadda bi dizi hala bulamadım. Muhtelemen 1-2 ay sonra boş bir vakitte tekrar bitirmeyi planlıyorum.
Kellerman favori adamımdır. Gerçekten o dizi nerdeee bu program nerde diyorum kendi kendime
Yani PB'yi şu başlıkta konuşmak bile o şahesere küfür gibi![]()

Ne alaka? Böyle programlari izlemek icin ya agir abaza ya da agir escinsel olmak lazim baski olmadiktan sonra.

Ne diyon degisik.Bunu gençliğine veriyorum bir daha olmasın böyle ergenlikler.
KamilKötü Şerafettin Kedi gibisin dövesim geliyor seni![]()