Resmen insanlarla d.. geçen program öykü hanım kayınvalidemin arkadaşı bizzat kurguya dayalı deli saçması olduğunu biliyorum
öykü zaten programın yarısında yerde otururarak geçiriyor başına ağrılar giriyor kadının :D

Yalnız son iki sayfadır resmen Ayşegül - Nur kavgası var , kim kime benziyor onu yakıştıramadım henüz :D
yoksa özlem mi desem :confused:

Olaya bu pencereden bakarsak işte yanlışa gideriz.

Sen çocuğuna böyle programlar izletir misin ?

Asıl soru burada gizli. He izletirim diyorsan zaten benim senle kültürel olarak cok birşey paylaşmam mümkün değil

o değilde Avatar çok iyi şimdi Prison Break izliyordum :asd:

Konuya muadil değilim adı bahse geçen arkadaşıda hiç tanımam ama bir insanı ismiyle dalga geçip tehtid etmek ne aciz bir olaydır arkadaş :)

Bana yazdığı mesajın kalitesine uyan bi msjdı sen karışma geç kenara. Arkadaş kalite kontrolcü ya forumun sahibi :D

o değilde Avatar çok iyi şimdi Prison Break izliyordum :asd:

O tadda bi dizi hala bulamadım. Muhtelemen 1-2 ay sonra boş bir vakitte tekrar bitirmeyi planlıyorum.

Kellerman favori adamımdır. Gerçekten o dizi nerdeee bu program nerde diyorum kendi kendime :D

Yani PB'yi şu başlıkta konuşmak bile o şahesere küfür gibi :D

O tadda bi dizi hala bulamadım. Muhtelemen 1-2 ay sonra boş bir vakitte tekrar bitirmeyi planlıyorum.

Kellerman favori adamımdır. Gerçekten o dizi nerdeee bu program nerde diyorum kendi kendime :D

Yani PB'yi şu başlıkta konuşmak bile o şahesere küfür gibi :D

Kellerman benimde favorim gözlüğü,sakız çiğnemesi,silahı tutuşu,kapaklı telefonunu açıp Mr. vs vs konuşma şekli efsane :asd:
Bu arada ben daha yeni izliyorum :)2.sezonu bitireceğim (bir çoğunuz benim yerimde olmak istiyordur :asd22: )
Neden bu kadar geç başladım bende bilmiyorum Breaking Badden sonra dizilere ara vermiştim.
Neyse dediğin gibi diziye haksızlık edip konuyu burada konuşmayalım. :asd:

Son düzenleme:
Bunu gençliğine veriyorum bir daha olmasın böyle ergenlikler.

Gençlik zor. Abi yapma diyon yapiyor aşağıdaki kerata..işte
bunlar hep hormon

* LG G2 Tapatalk *

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt