Bu Yaz Ne Kadar Harcayacağımızı Düşünüyorsunuz?

Öngörüler

• 5-10 milyon

Oy: 4 5,8%
  • 15-20 milyon

Oy: 18 26,1%
  • 25-30 milyon

Oy: 31 44,9%
  • 40 milyon

Oy: 5 7,2%
  • 50 milyon

Oy: 7 10,1%
  • Bonservisli Adam Almayız

Oy: 4 5,8%

• Kullanılan toplam oy
    69
  • Anket kapatılmış .
Oyuncu satışları da yapacaz.25-30 milyon euro arası büyük ihtimalle bu paraya da iyi oyuncular eklenir.Ki böyle de rahatlıkla şampiyon olabiliriz..

Sağ bek, orta saha, 10 numara, yedek forvet derken 30'dan aşağısıyla nasıl adam gibi bir kadro kurabiliriz bilmiyorum. Ki bence sol bek de diğerleri kadar gerekli.

oyuncu satışından elde edeceğimiz gelirler bu hesaptaki en önemli etken.

Ortasaha, sağ bek ve bir hücumcu ile 3 tane nokta atısa ihtiyaç var. Kiralama opsiyonları dışında bu üç bölgeye 7-8 mio bandında olsa bile 25 milyona euroya yakın harcarız.

Nelsson, Kerem ve Barış gibi sürpriz satışlar olursa 50 milyon euroluk rekor bile gelebilir.

Satislarla beraber 25-30M

Umarim bu para geri donusu olacak adamlara verilir. Yazik abi hem yuksek bonservis hem yuksek maasli adamlari doldurmayin takima ben istemiyorum casemiro varane falan.

Satip para kazanabilecegimiz birileri gelmeli

8 numaraya adam gibi parasi neyse verip garanti bir topcu alsinlar artik yetti yani. Hic ihtiyaç olmayan zanioloya devre arasi 15 cikartan kulüp 8 no alacagi zaman pintilesip ucuza kaciyor.

Bizde ffp yok değil mi ? Fenerde de yok herhalde. İstediğimiz kadar basip alabiliyoz dimi

Geri
Üst Alt