Bu Yaz Ne Kadar Harcayacağımızı Düşünüyorsunuz?

Öngörüler

• 5-10 milyon

Oy: 4 5,8%
  • 15-20 milyon

Oy: 18 26,1%
  • 25-30 milyon

Oy: 31 44,9%
  • 40 milyon

Oy: 5 7,2%
  • 50 milyon

Oy: 7 10,1%
  • Bonservisli Adam Almayız

Oy: 4 5,8%

• Kullanılan toplam oy
    69
  • Anket kapatılmış .
1 Eylül geçsin, CL’ye girelim. Limit açılsın. Diye bekleyeceğiz. 30 milyon satış yapılırsa bankalar birliği neticesinde 15 milyon harcama limiti. 1 Eylül sonrası CL nedeniyle 15 daha. En fazla 30-35 olur.

Oğuz Aydın > 4 m euro
Yusuf Yazıcı > bonservis yok
Amrabat > Zaniolo takası
Rafa Silva > bonservis yok
Depay > bonservis yok
Berkay Yılmaz > 1.5-2 m euro
Sağ bek > 8 m euro
------------------------
Toplamda 15 m euro filan harcarız.

Maas'i yukumuz baya artacak bunu mevcut isimlerden de okuyabiliriz.
Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele, Aurier, Viniscius, Oliveira zaten 15 m euro'ya yakın maaş bütçesi açabiliriz.

Oğuz ve Berkay az maaş alır.
Sağ bek ve Yusuf Yazıcı ortalama alır.
Amrabat Torreira'ya yakın alır.
Depay ve Rafa boşta olduğu için imza parası + maaş düzenlenebilir.

Aslında geçen seneyle maaş seviyesi aynı kalır belki imza parası bonservis olarak düşünürsek maaşı düşük tutup maaş seviyesini geçen seneninde altına indirebiliriz.

Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele, Aurier, Viniscius, Oliveira zaten 15 m euro'ya yakın maaş bütçesi açabiliriz.

Oğuz ve Berkay az maaş alır.
Sağ bek ve Yusuf Yazıcı ortalama alır.
Amrabat Torreira'ya yakın alır.
Depay ve Rafa boşta olduğu için imza parası + maaş düzenlenebilir.

Aslında geçen seneyle maaş seviyesi aynı kalır.

Zaha'nin oldugu denklemin toplami 15m euro'nun ustunde olur sanki.

Zaha'nin oldugu denklemin toplami 15m euro'nun ustunde olur sanki.
Yani limitler elimizi kolumuzu bağlayacağı için en mantıklı senaryo direk transferleri çözmek olur orta sahaya 15-20 harcayağımız konusuna ihtimal dahi vermiyorum.

Yedek forvet desek ortalama biri bile 5-6 m euro bonservis alır Depay boşa çıkmışken almak lazım.

Rafa biraz soru işareti ama Al Shabab Ziyech'i istiyordu belki alın Ziyech'i salın Rafa'yı diyebiliriz.

Oğuz ve Berkay şart oğlu şart hatta Yusuf Yazıcı boşta yeni evlenmiş aile hayatıyla beraber form seviyesini yükseltip rotasyonda iyi katkı sağlayabilir.

Bir tek sağ bek konusunda kim olmalı emin değilim.

max 10. gider bonservise

bankalar birliğinden çıkcaz zart zurt diyip kiralık, free random topculara gideriz, gelecek en büyük topcu amrabat olur herhalde

Yakın zamanda TFF tarafından 24/25 sezonu limitleri açıklanır geçtiğimiz dönem limitler bu şekildeydi.
GDfQKd3XsAAn9Zj.png

25-30 arası zaten sağ bek ve 8 no ile bu paranın yüzde 75'ini harcarız.

Erden Timur gittiği için Dursun gaza basar çünkü 2 kere şampiyonluk geldi halen 1. Adam saygısı görmüyor.

En büyük arzusu bu bence. O yüzden tanrıcılık oynamaya kalkıp 40 harcar diyorum.

Fofana ya da Thuramdan birine 20’ye yakın gömeceğiz gibi hissediyorum

Bence lale devrine geçeriz muratım. DÖ küçülmeye gidebilir, bakın bbden nasıl çıktım diyebilmek için
Olmamış bu. Zihninde nasıl canlandırdığını bilmiyorum da Lale Devri, zevkü sefa için savurganlığın had safhada olduğu bir dönemdir. Adını da Hollanda' dan getirilen lalelerle bezenmiş bahçelerden almıştır...

Geri
Üst Alt