Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Cenk Ergün saçar paraları.
Sanki Erden sacmiyordu. Su adami savunmak zorunda kaliyoruz. Hepsi yapiyordu. Limit olmasa (bize soylenen limit) o da fazlasiyla da sacardi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk Ergün saçar paraları.
Onlarda 50-60 arası harcar eğer Ferdi filan giderse 70'e çıkar.fb - 80m
Oğuz Aydın > 4 m euro
Yusuf Yazıcı > bonservis yok
Amrabat > Zaniolo takası
Rafa Silva > bonservis yok
Depay > bonservis yok
Berkay Yılmaz > 1.5-2 m euro
Sağ bek > 8 m euro
------------------------
Toplamda 15 m euro filan harcarız.
Evet toplamda 15 m euro civarı harcarız maaş konusunu bilemem Cenk Ergün'ün insafına kaldık.Sadece bonservis mi ?
Evet toplamda 15 m euro civarı harcarız maaş konusunu bilemem Cenk Ergün'ün insafına kaldık.
Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele, Aurier, Viniscius, Oliveira zaten 15 m euro'ya yakın maaş bütçesi açabiliriz.Maas'i yukumuz baya artacak bunu mevcut isimlerden de okuyabiliriz.
Zaha, Ziyech, Tete, Ndombele, Aurier, Viniscius, Oliveira zaten 15 m euro'ya yakın maaş bütçesi açabiliriz.
Oğuz ve Berkay az maaş alır.
Sağ bek ve Yusuf Yazıcı ortalama alır.
Amrabat Torreira'ya yakın alır.
Depay ve Rafa boşta olduğu için imza parası + maaş düzenlenebilir.
Aslında geçen seneyle maaş seviyesi aynı kalır.
Yani limitler elimizi kolumuzu bağlayacağı için en mantıklı senaryo direk transferleri çözmek olur orta sahaya 15-20 harcayağımız konusuna ihtimal dahi vermiyorum.Zaha'nin oldugu denklemin toplami 15m euro'nun ustunde olur sanki.
Olmamış bu. Zihninde nasıl canlandırdığını bilmiyorum da Lale Devri, zevkü sefa için savurganlığın had safhada olduğu bir dönemdir. Adını da Hollanda' dan getirilen lalelerle bezenmiş bahçelerden almıştır...Bence lale devrine geçeriz muratım. DÖ küçülmeye gidebilir, bakın bbden nasıl çıktım diyebilmek için