Bu Yaz Ne Kadar Harcayacağımızı Düşünüyorsunuz?

Öngörüler

• 5-10 milyon

Oy: 4 5,8%
  • 15-20 milyon

Oy: 18 26,1%
  • 25-30 milyon

Oy: 31 44,9%
  • 40 milyon

Oy: 5 7,2%
  • 50 milyon

Oy: 7 10,1%
  • Bonservisli Adam Almayız

Oy: 4 5,8%

• Kullanılan toplam oy
    69
  • Anket kapatılmış .
dursun bu sene fener sampiyon olsun diye siyaset ile anlasmistir coktan secimi de kazandi floryayi peskes ceker

Olmamış bu. Zihninde nasıl canlandırdığını bilmiyorum da Lale Devri, zevkü sefa için savurganlığın had safhada olduğu bir dönemdir. Adını da Hollanda' dan getirilen lalelerle bezenmiş bahçelerden almıştır...
Laleler bizden onlara gidiyor abi onlardan bize değil. Bize de Orta Asya'dan geldiği söyleniyor.

Hatta benim bir Tarih hocam hikayesini anlatmıştı laleye neden tulip dediklerinin ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Satıştan çok para kazanırız sonra da harcarız

Oğuz Aydın > 4 m euro
Yusuf Yazıcı > bonservis yok
Amrabat > Zaniolo takası
Rafa Silva > bonservis yok
Depay > bonservis yok
Berkay Yılmaz > 1.5-2 m euro
Sağ bek > 8 m euro
------------------------
Toplamda 15 m euro filan harcarız.
Oğuzu 4'e bırakırlar mı acb

2 yılın üzerindeki her kontrata küfrederim...

kim olursa olsun..."başka türlü anlaşamıyorduk" diye taraftar gözboyaması için hele ultra kontratlar ypaılsın 2 seelik yöentimin dışına çıkan...

bu yönetimi asal affetmeyeceğim ve 2026da karşısında kim olursa olsun destekleyeceğim muhtemelen. o kadar arkaplanda ilişki olayı var bu yönetimde.

Laleler bizden onlara gidiyor abi onlardan bize değil. Bize de Orta Asya'dan geldiği söyleniyor.

Hatta benim bir Tarih hocam hikayesini anlatmıştı laleye neden tulip dediklerinin ama ne kadar doğru bilmiyorum.
hollanda'nın tulip muhabbeti en meşhur sembolüdür amerika borsasında büyük buhran hikayesinde bu arada...

bizim için lalaler nerden geliyor bilmiyorumda - para saçılıp saçamalann dönem diye aklımda benimde.

Gerek yok harcama yapmaya. FB şamp.

bizi bu sene fena dolandıracaklar bence. prim, komisyon ve 4 yıllık sözleşmeler ile en az 3 milyon euroluk sözleşmeler..

Ben ne kadar harcayacağımızdan çok nerelere harcayacağımızı merak ediyorum. Şampiyonlar ligi için olmazsa olmaz Sağ ve Sol bek Torreiranın yanına bir 6 numara daha. Kerem, Zaha, Barış, Ziyech ten en az ikisi giderse mutlaka kanat oyuncu şart. Stoper 3lüsünün kaldığını farz ediyorum. Mertens yaşı itibariyle tüm sezonu çıkaramayacağından 10 numara ve tabii ki Icardiyi yedekleyecek bir transfere ihtiyacımız var. Ayrıca önümüzdeki sene yabancı sayısı 12 ve durum değişmezse ki yeni federasyon seçilmeden ne olacağını kimse bilmiyor eldeki oyuncuları da minimum zararla hatta kazançla göndermek yapılacak transferler kadar önemli.

Bankalar Birliğinden çıkma işi de var bunu da aklınızın bir köşesinde tutun transferler için bütçe düşünürken.

Oyuncu satsak bile o paranın büyük kısmı BB'ye gider muhtemelen. Dursun'a kalsa zaten hiç adam almayız herhalde.

40-50 aşağısı harcarsak sıkıntı

2 yılın üzerindeki her kontrata küfrederim...

kim olursa olsun..."başka türlü anlaşamıyorduk" diye taraftar gözboyaması için hele ultra kontratlar ypaılsın 2 seelik yöentimin dışına çıkan...

bu yönetimi asal affetmeyeceğim ve 2026da karşısında kim olursa olsun destekleyeceğim muhtemelen. o kadar arkaplanda ilişki olayı var bu yönetimde.
Ucuz oyuncu dışında öncelikle kiralık olarak almaya çalışsak ne kadar mutluluk verir aslında.

satışlar dahil bunlar olabilir ama BB konusundan genede kemer sıkmaya çalışacaklardır.
Çıktığımız da yok ki BB'den , oyuncu satmak daha kötü oluyor sonra onun parasının 3te 1ini bile harcamıyoruz.Şampiyon oldukça ivmeyi alıp her sene daha da iyi olup gideriz derken bütçesiz kalıyoruz sürekli.

Ucuz oyuncu dışında öncelikle kiralık olarak almaya çalışsak ne kadar mutluluk verir aslında.
ekonomik olarak ikinci planda bakılması lazım bana göre.

önündeki sezon çünkü çok önemli - Direkt CL bileti alıyor şampiyon - bu senede gidiyorsun , geçtiğimiz sezonda da gitin - istikrar MUAZZAM önemli. (5inci yıldız işi bile benim için bunun yanında önemli değil - inter 2 yıldız oldu misal juveden sonra yıllar sonra hatta - konuşuyor muyuz ? umrumuzda bile değil )

o nedenle ihtiyaç neyse - takımının hocası ne diyorsa yapılması lazım. gerekirse vercen bonservise parayı - ama yönetimin işi kendi dönemini aşmayacak kontratı becerebilmek - istisna oyuncu olur, eyvallah derimde. sadece tivitterde taraftarın bastırdığı isme , taraftarı mutlu etmek için şişik kontrat bağlarlarsa fena sallarım yönetime.

2 senelik sürecin üzerine taçlandırman lazım bu takımı.

Geri
Üst Alt