Bugün Sanki Büyüklüğümüzü Kabul Eden Bir Anadolu Takımıyla Oynamadık mı?

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Kimse 1-0’dan sonra baskı yedik falan demesin, sadece biraz saldırır gibi oldular, pozisyonları bile yok.

Maçın başından itibaren topu bize verip, 11 kişi topun arkasına geçtiler, oyunumuzu izlediler. İlk 20 dakika bu maçı kazanacağımız o kadar belliydi ki. Karşımızda Şampiyonlar liginde Manchester City’yi ağırlayan Ludogorets gibiydiler. (Kuşlar hadi iyisiniz sizi benzetme yapmak için bile olsa Şampiyonlar ligine dahil ettim)

Maç 0-0 gittiği sürece Mesut Bakkal taktiği gibi sürekli faul yaptılar. Hücum konusunda tek bir aksiyonları bile yoktu. Zaten hepi topu “Caner’in kestiği top” isimli tek aksiyonları var onu da yapamadılar korner/duran top dışında.

Maç 1-0 oldu Marcao-Donk-Taylan-Muslera kendi aralarında paslaşıyor, taşşak yapıyor doğru düzgün bir pres/baskı yok, heralde Muslera 1 kez uzun top oynamak zorunda kaldı.

Baya baya antrenman maçı oldu bizim adımıza; deli gibi pozisyona girmedik doğru ama hani böyle mahallenin ağır abisi gelince çirozlar sağa sola çekilir de saygı duruşuna geçerya, işte aynen o misal oldu. 2 penaltımız verilmemesine rağmen “Size öyle veya böyle koyacağız” mesajını öyle bir verdik ki acayip keyifliyim.

Saha kenarı farkı da öyle nettiki, bir tane çocuk vardı onlarda, maç boyunca 4. Hakeme taban giriyorlar hareketi yapan, elindeki değişiklik kağıdına mazlum mazlum bakan; bizim kenarda da “Kadıköy Shall I begin” diyen bir kral (Spartacus’u izleyenler için). Gayet cool, kendinden emin, biraz da şöyle pompalayayım, birazdan da böyle pompalarım falan diye düşünen.

2-0’dan 2-2’ye getirdiğimiz maç mıydı Emre diyorduya “Bittik biz beyler bittik” diye o misal bir maç oldu hatta bence ondan daha iyi ezikledik.

Biraz argomsu, biraz karışık bir yazı oldu, sağlam alkollü yazmışım gibi ama değil, sadece acayip keyifliyim; Koç’un, TFF’nin yaptıklarından sonra acayip dolmuştum.

Sevgili GSC yetkililerinden de anlayış bekliyorum bu akşamlık.

Bu arada başlıkta, bu akşamki rakibimize Anadolu takımı diyerek Sivas, Malatya gibi takımlara haksızlık yapmış olabilirim, kusura bakmasınlar; zira o deplasmanlarda daha çok zorlanıyoruz ve onlar çoğu zaman 1 puan için değil 3 puan için oynuyorlar.

Şunları gerçekten ezeli rakip deyip yüceltmeyelim.saha içinde saha dışında her yerlerinden pislik akıyor.Başkanları GS kompleksinden kuduruyor.

Bunların aklına uyarak ileri değil geriye gideriz.Sportif olarak başarı istiyorsak rakibimiz avrupa olmalı yerel ligin dandik takımları değil.

Gece okuyacağım
Başlık 10/10

Bizim forum ahalisi de dahil Fener kadrosu için milletin ağzının suyu akıyor. Yüzyılın kadrosuymuş. Peh!!

Önemli olan nicelik değil, niteliktir. Futbolcu diye aldıkları adamın ekseriyeti çöp!!

Doğru dürüst, elle tutulur bir santraforları yok, stoperde bizden kovulmuş Serdar var.

Velhasıl kelam.. Başlığa katılıyorum, vasat bir Anadolu takımından halliceler..

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şimdi okudum ellerine saglik Ludogorets kısmına koptum 😆
Bir de emre'nin bittik dediği maç yanlış hatırlamıyorsam kadıköy'de şampiyon olduğumuz 0-0lik maçti

Sanki değil yaw öyle anadolu takımı zaten ezikler çok doğru tespit

Maçı izlerken aynı şeyleri düşündüm, Anadolu takımları bile kendi evinde oynarken daha pozitif futbol oynama derdinde bu kadar korkak değiller en azından

Bizim en büyük sıkıntımız tehlikeli bölgede atağı olgunlastiramamak ..Geriden çıkışlarda ben TV'den izlerken vur lan vur diye bağırırken bizimkiler o streste tiki taka top yaptılar 3-4 fenerlinin arasında bizim top cikarmayla ilgili bir sorunumuz yok .. öldürücü bölgede feghouli in yaptiklarini yapan yok şu kadroda en büyük sıkıntı bu bence hele Mohammed de geldikten sonra takir takir atarız golleri yeter ki son paslar iyi olsun

Geri
Üst Alt