GSCimbom
#BugünGünlerdenGALATASARAY #CLUvGS #UCL
Mehmet Eroğlu

#BugünGünlerdenGALATASARAY #CLUvGS #UCL

Mehmet Eroğlu ·

Cevap
29
Okunma
1,4K
Sayfa
1/2
Bu senede bisiler beceremzler ise ,yabanci sinirlamasini destekleyecegim

Bizim her baba macimizda iyi turk oyuncular var hep ilginc bir sekilde

———-
Golcao!!

Emre ''Playing on the street''
yeah right. danimarkanin her tarafinda cim sahasi var, kaleler var her zaman herkes tarafindan kullanilabilen, hatta istersen her mahallede street football sahasi var. kimi yiyon oglum?
kendim 'ghetto' benzeri biryerde dogudum ben hala bugune kadar sokakda oynayan cocuklar gormedim danimarkada
gereksiz street boy, bad boy imaji vermeye calismasina hastayim

yeah right. danimarkanin her tarafinda cim sahasi var, kaleler var her zaman herkes tarafindan kullanilabilen, hatta istersen her mahallede street football sahasi var. kimi yiyon oglum?
kendim 'ghetto' benzeri biryerde dogudum ben hala bugune kadar sokakda oynayan cocuklar gormedim danimarkada
madem danimarka'da bu kadar imkan var

sen niye bok gibi oynuyorsun

o saydiklarin zaten avrupa standartlarinda sokakta top oynamak oluyor.. almanyadada durum ayni, tahminen her 500metre‘de bir tane futbol sahasi bulunur ama Podolski’nin kendi markasinin ismi „straßenkicker“, yani sokak futbolcusu.. emre mor‘u bu yönden elestirmen biraz haksiz olmus bence

çekinn içinize havayıııııııı

giphy.gif

bugün havada tarih yazmaya müsait bir koku var😚

Geri
Üst Alt